RO Study
👤
Elena2341
Elena2341
09-12-2015
Matematică
a fost răspuns
broasca este animal sau mamifer
Răspuns :
Mary89
Mary89
09-12-2015
nu este mamifer broasca
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 2 Numere Este 126. Aflati Numerele Stiind Ca Unul Din Ele Este De 6 Ori Mai Mare Decat Celalalt.
Din Cel Mai Mare Numar De Doua Cifre Diferite Scade Diferenta Numerelor 70 Si 41
Determina Care Sunt Datele De Intrare Si Care Sunt Datele De Iesire Pentru Algoritmul De Preparare A Unui Ceai?
Fie ABC Un Triunghi Dreptunghic In A.Daca BC=25 Cm Sin B+sin C=7/5 Aflati :a) Perimetrul Triunghiul B) Lungimile Catetelor
Va Rog Cineva Sa-mi Spuna Ce Am Gresit La Programul Meu..imi Zice Ca In Functia Main "n" Este Neinitializat Ceva De Genu'..Va Dau Si Enuntul Problemei: Se Dă Un
Am Nevoie De Ajutor La Exercitiul 4(poza). Am Rezolvat Punctul A), Dar Habar Nu Am Ce Ar Trebui Sa Fac La Punctul B) :(((( Va Rog Ajutati Ma
Piramida Patrulatera Regulată VABCD Are AB=20 Cm Si Înălțimea VO=10 Cm.Calculati: a)lungimea Apotemei Piramidei b)perimetrul Triunghiului VBD c)volumul Piramide
Va Rog Ex 2 A,b,c,d,e Ca Rog Mult
Antonime Pentru Cuvintele : Margine, Posomorat ,totdeauna ,egoist ,garbovit ,existent! URGENT! DAU COROANA!
Piramida Patrulatera Regulată VABCD Are AB=20 Cm Si Înălțimea VO=10 Cm.Calculati: a)lungimea Apotemei Piramidei b)perimetrul Triunghiului VBD c)volumul Piramide