RO Study
👤
Albastrea1
Albastrea1
08-12-2015
Matematică
a fost răspuns
C.m.m.m.c al nr 6 si 4 este...
Răspuns :
NicolleNic
NicolleNic
08-12-2015
3*4=12 parca asa se facea ... trebuie sa descompui 6=3*2 si 4= 2 la puterea a 2a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Sa Imi Dati Si Mie Va Rog Ideile Principale La,, Ciresarii Castelul Fetei In Alb '' Dau Coroana
Un Corp Cu Masa De 5kg Este Impins Cu Viteza Constantă În Sus Pe Un Plan Înclinat De Lungime 6m Si Înălțimea 3m.Stiind Ca Forta De Fiecare Este 8,33N,calculeaz
Faceti O Lista De Bucate Traditionale Pentru Localitatea Dvs... Care Se Prepara La O Anumita Sarbatoare
Scrie Trei Enunturi In Care Un Substantiv In Cazul Vocativ Sa Fie Folosit:a) La Inceputul Enuntuluib) In Interiorul Cuvantuluic) La Sfarsitul Cuvantului
4.clasifica Lacurile Enumerate Mai Jos Conform Originii.scrie In Tabel Tipul Lacului Si Cite 3 Exemple Corespunzatoare Baikal,ontario,michigan,victoria,sclavilo
Cat Face 4-0x9+400000000x2
Faceti Expansiunea Atributelor Scrise Cu Litere Mari: -O Vitrina STRALUCITOARE Îi Atragea Privirile. -Colega Mea Are Un Catel DE RASA. -Data PLECARII Am Hotarat
Alcatuiti Va Rog Frumos Prpozitii Cu Aceste Cuvinte Din Vocabular device skill oppotunity visual Aids requirement equipment command(of) technique to Succeed to
Scrie Un Dislog Din 10 Replici Cu Poetul Preferat.va Rog Urgent
Cum Rezolv??? Simplificati Fractiile: 3 La Puterea 2015+3 La Puterea 2017 -------------------------------------------(supra)--- 3 La Puterea 2017-3 La Puterea 2