👤
Danikilco
a fost răspuns

compunere cu copilarie

Răspuns :

Copilăria !! O ce cuvant frumos ! Imi amintesc când aveam 6 ani , si m- am dus cu Darius la Andrei si mama a uitat ca am plecat asa ca am dormit la Andrei :) . Ce frumos a fost ! Nu aveam nici o grija , era cea mai frumoasa parte a vieții mele . Si acum îmi amintesc ca ziceam ca vreau sa cresc, sa pot face ce vreau ; dar nu! Acum , ca am ( Câți ani ai tu ;* ) as da totul pentru a - mi recupera copilăria!
Lilao
Copilaria este cea mai frumoasa varsta si cred ca de aceea dorim sa ne nastem ,pentru copilarie ,cred ca de aceea nu ajungem pe pamant direct adulti deoarece vrem sa incepem cu ce este mai frumos .Fericiti sunt oamenii care desii au devenit adulti au un suflet de copil .Oamenii care inca mai cred in basme si care inca se mai uita la desene animate .Acei oameni vor avea intodeauna un suflet tanar si inocent .Aceia sunt oamenii pe care viata si greutatiile nu ia schimbat.Aceia sunt oamenii care traiesc clipa exact cum o fac copii ,pe care nu-i intereseaza ziua de maine. Cred ca orice copil trebuie lasat sa-si traiasca copilaria ,deoarece este varsta cea mai frumoasa cu care nu ne vom mai intalni vreodata .Aceste sfaturi despre copilarie le intalnim chiar si-n Biblie unde scrie"lasati copii sa vina la mine ca a unora ca ei este imparatia cerurilor "si "ultimii vor fi cei dintai".Deci nu schimbati gandirea copiilor si nu le stricati copilaria si mai ales nu le taiati aripile ,fi-ti ingaduitori cu ei si in loc sa-i obligati sa faca ceva mai bine-i indrumati pe drumul anevoios al vietii .