RO Study
👤
Tudor02
Tudor02
08-12-2015
Istorie
a fost răspuns
Ce urmari a avut cruciada a 4-a?
Răspuns :
Ionel2003
Ionel2003
08-12-2015
Pierderea tuturor Sfinte Locuri de catre Cruciati. Creddd...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am De Facut La educatie Pentru Sanatate O Eticheta (cum E La Suc,biscuiti Etc.) Sa Ii Dau Un Nume (inventiv) si Ingrediente,data Expirarii Si Tot Ce Are O Eti
Irina Coase Unui Servetel De Forma Patrata O Dantela Colorata.Care Este Lungimea Dantelei, Stiind Ca Latura Servetelului Este De 20 Cm?Cati Metri De Dantela I-a
Imi Puteti Da Probleme Rezolvate Pe Baza Reactiei NaOH Cu HCL!
Cum Se Face O Demontratie La O Descriere De Tip Tablou?
O Clasa A Totalizat La Sfarsitul Anului Scolar Un Numar De 108 Absente.Cele Nemotivate Reprezinta 2 Pe 7 Din Numarul Celor Motivate. Cate Absente Motivate Si C
Sa Se Determine Doua Numere Naturale Stiind Ca Daca Primul Se Micsoreaza Cu doisprezeceiar Al doilea Se Mareste De Doua Ori Produsul Ramane Acelas,respectiv 144
Ce Argumente Pot Sa Dau Ca Sa Arat Ca Opera Panza De Panianjen De Cella Sergi Este O Opera Epica Si Sa Imi Exprim Opinia Despre Mesajul Operei
Un Dreptunghi Are Aria De 36 Cm Patrati.Stiind Ca Lungimea Este De Doua Ori Mai Mare Decat Latmea,determinati Lunghimea Si Latimea.
Intr-o Padure Sunt 961 De Fagi,stejari Si Brazi.Fagii Si Stejari La Un Loc Sunt 855,iar Stejarii Si Brazii Impreuna Sunt 282. Cati Braz
2[tex]x-1 [/tex]*3[tex] X+1 [/tex]