RO Study
👤
Gina23
Gina23
08-12-2015
Geografie
a fost răspuns
popoarele europene sunt urmasii
Răspuns :
Butucdima
Butucdima
08-12-2015
ersaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Answer Link
Sasa8
Sasa8
08-12-2015
ersat.
SPER CA TE AM AJUTAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 3 Numere Este 154.Al Doilea Este Cu 18 Mai Mare Decat Primul Si Cu 13 Mai Mic Decat Al Treilea.Afla Cele Trei Nr. Eu Ma Pricep Sa Fac Prin Segmente Dar P
O Gospodina A Cumparat Cateva Pahare De Cristalmari La 95 Le/buc Si Tot Atatea Mici La 73lei/buc.Pt Paharele Mari A Platit Cu 374 Lei
Care Este Puterea Unei Locomotive Care Dezvolta O Fosrta De Tractiune De 75000 N La Viteza De 108km/h . (va Rog Cu Simboluri ) Puncte 20
Am Nevoie De Ajutor, Nu E Foarte Greu Dar.. Dau Toate Punctele1. Analizati Substantivele In Dativ Si Genitiv Si Faceti Analiza (subst Com/prop, Gen ,nr,caz, Ne/
Cum Aflu Diametrul Unui Cerc, Daca Stiu Doar Aria?
Care Sunt Obiectivele Ce Privesc Protectia Consumatorilor?Precizati Trei Drepturi Ale Consumatorilor.
Un Text Argumentativ Despre Modul In Care Respectul Influenteaza Relatiile Interumane.
Maria,Andrei Si Ciprian Au Adunat Impreuna 91 De Castane.Andrei A Adunat Cat Jumatate Din Numarul Castanelor Adunate De Maria ,iar Ciprian Cat Jumatate Din Numa
Cerinta: Imagineaza-ti Ca Ai Musafiri Cu Ocazia Zilei Onomastice.scrie Un Dialogdin Care Sa Reiasa Comportamentulunui Copil Educat.
Un Gospodar Are De 3 Ori Mai Multe Gaini Decat Rate. Daca Ar Vinde 4 Rate Si 2 Gaini , Atunci Numarul Gainilor Devine De 4 Ori Mai Mare Decat Al Ratelor. Cate G