RO Study
👤
Limb
Limb
08-12-2015
Limba română
a fost răspuns
ce reprezintă monumentul lui stefan cel mare
Răspuns :
Fana1
Fana1
08-12-2015
Monumentul lui Stefan Cel Mare reprezinta semnifocatia istoriei Romaniei din care face parte si Stefan Cel Mare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste O Compunere De 8-10 Randuri, In Care Sa Prezinti O Călătorie Imaginară Printr-o Pădure Fermecata. Integreaza In Compunere Trei Epitete, Si Doua Comp
Toata Paginaa Plssss
Am Nevoie Foarte Urgent
Realizeaza Pe Caiet Desenele Urmatoare Si Coloreaza Partea Corespunzătoare Indicata De Fiecare Fractie
Vera Are De Citit 250 De Pagini Într-o Săptămână. Cate Pagini Va Trebui Sa Citească Pe Zi
V. Apreciați Cu A (adevărat) Sau F (fals) Următoarele Enunturi:1. Sacramentul Mirului Se Mai Numeşte Şi Confirmaţiune, Deoarececonfirmă Harurile Primite La Bote
4caiete Si 2stilouri Costa 32lei.2caiete Si 6stilouri 56lei.cat Costa Un Caiet Si Un Stilou?
Gaseste R Numere Cibsecutive A Caror Suama Împarțita La 7 Ne Da Câtul 27 Si Restul 5va Rog Repede Va Dau Coroana 5 Stele Inima Și Va Dau Și Urmarire Va Roggggg
De Ce Judetul Prahova Are Densitatea Populatiei Mai Mare Decat Judetul Tulcea?
3. Transformă Textul De Mai Jos, Astfel Încât Verbele Subliniate, Care Indică Interventia Personajelor, Såse Afle Inaintea Fiecărei Replici.Socot Că Am Găsit Mi