RO Study
👤
Andrei247
Andrei247
08-12-2015
Matematică
a fost răspuns
afla produsul 712 si 6
Răspuns :
Apodaru49
Apodaru49
08-12-2015
712x6=4272. Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
Monicutza
Monicutza
08-12-2015
712 x 6 = 4272
o inmultire
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12.Un Calator Si-a Incheiat Drumul In 3 Zile . In Prima Zi A Parcurs O Treime Din Drum , A Doua Zi A Parcurs Trei Optimi Din Rest , Iar In Ultima Zi A Parcurs 2
Va Rog Imi Spuneti Niste personaze Din Povesti Pozitive?
Ce Sunt Marimile Direct Proportionale Si Invers Proportionale , Teorie Si Exemplee !!?? :)
Heii Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Sa Creiez O Poiezie Despre Doamna De Biologie (si Amuzanta) Plizz
Cate Ore Ii Trebui Unei Trasuri Ca Sa Faca 66 Km, Daca Aceasta Trasura Face 6 Km Pe Ora?
Imagineaza-ti Ca Esti Culoarea Galben Si Joci Un Rol Pe Ecran In Mintea Ta. Descrie Acest Rol
1)Evidențiați:a)doua adaptari Ale Șoparlelor La Mediul De Viață;b)doua caractere de Superioritate Ale Șopârlelor față de Amfibieni;
15)Un elev A Cheltuit Suma De 400 de Lei Astfel:-35% din sumă A Cheltuit In Prima Zi;-a doua zi A Cheltuit 65% din Rest;-a treia zi A Cheltuit Toți Bani;Aflați
Dați-mi O Traducere În Română bună Și Coerentă A Textului:Les Réalistes:Le Réaliste Est À L'aise Dans Un Environnement Simple Et Naturel...il Apprécie Les Activ
O Carte Are 250 De Pagini.Un Elev Citeste In Prima Zi 20 La Suta In A Doua Zi 60 La Suta Din Restul Paginiilor,iar A Treia Zi Paginile Ramase.Cate Pagini I-au R