RO Study
👤
Crinaroller
Crinaroller
07-12-2015
Matematică
a fost răspuns
Rezolvati
(2x+1)(x+1)= (x-2)(2x+5)
Răspuns :
Ancaangela60
Ancaangela60
07-12-2015
(2x+1) (x+1) = (x-2)(2x+5) --> x(2+1)(1+1) = x(1-2)(2+5) --> x(3*1) = x(-1*7) --> 3x=-7x --> x=3-(-7) --> x=10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculează În Două Moduri: 29 X (400-66) = 46 × (5 × 4) = 8x (276+439) =va Rog Dau
3. După Modelul Nu Ai→n-ai, Elimină Vocala U Din Cuvântul Nu Şi Transformă Enunțurile De Mai Jos. Nu Am Loc. - Nu Are Bani. *** *** Nu Avea Prieteni. - ... Nu A
Identifică Modul Şi Timpul Următoarelor Verbe: Era, Strigai, Venise, M-am Aplecat, Se Strâng, Cântând, Aş Fi Vrut, Voi Alerga, Să Fi Mâncat, A Pleca, Citit, De
Un Aliaj Contine 560 G Fier Si 2,24kg Cupru. Calculati Masa Aliajului Si Masa De Cupru. Va Rog Din Suflet Dau Inima, Coroana Si Ma Abonez ...♡♡♡☆☆☆
Ce E Pronumele Personal
Calculati Volumul Solutiei De HNO3 De Concentratie Molara 3M Care Reactioneaza Stoechiometric Cu 4 Moli De Glicerina (1,2,3 Propantriol)
Un Aliaj Contine 560 G Fier Si 2,24kg Cupru. Calculati Masa Aliajului Si Masa De Cupru. Va Rog Din Suflet Dau Inima, Coroana Si Ma Abonez ...♡♡♡☆☆☆
3. După Modelul Nu Ai→n-ai, Elimină Vocala U Din Cuvântul Nu Şi Transformă Enunțurile De Mai Jos. Nu Am Loc. - Nu Are Bani. *** *** Nu Avea Prieteni. - ... Nu A
Identifică Modul Şi Timpul Următoarelor Verbe: Era, Strigai, Venise, M-am Aplecat, Se Strâng, Cântând, Aş Fi Vrut, Voi Alerga, Să Fi Mâncat, A Pleca, Citit, De