RO Study
👤
Andi2283
Andi2283
07-12-2015
Chimie
a fost răspuns
câți atomi se gasedc in 1/2 moli de Ca,N,O
Răspuns :
ByaGENIUS
ByaGENIUS
07-12-2015
Raspuns 7132 De ATOmi.
SPE ca te-am ajutat,daca da ofera-mi coroana!:-) :-) :-)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Valoarea Reala A Lui M Pentru Care Ecuatia: -4mx+3(m-2)x+5=-19 Are Solutia -3 Este....
Descompune Numerele Urmatoare În Zeci Și Unități Ca Sumă De Doi Termeni:12; 34; 55; 79; 21; 92; 38; 40;
A). In Conditii Normale De Temperatura Si Presiune Un Mol Din Orice Gaz Ocupa Un Volum De.................................. b). Solutia Cu PH=2 Are Caracter....
Multimea Solutiilor Ecuatiei X^2+x-6=0 Este....
Selecteaza Cuvintele Care Arata Locul. Care Este Întrebarea La Care Răspund?•adverb De Loc: Cuibul Rândunelelor Se Afla Acolo Unde A Fost Și Primăvara Trecută.•
Va Rog Va Rog Va Rog Dau Coroana
Cele Mai Frecvente Alunecari De Teren Din Tara Noaatra Se Produc In Subcarpatii ....
Un Fermier Are Găini Si Iepuri, Numărul Capetelor Este 20 ,iar Daca Le Numara Picioarele Este 64 . Cate Găini Si Cati Iepuri Are Fermierul?
3. Mettez Les Verbes Entre Parenthèses Au Subjonctif.Tu Veux Que Nous (arriver) À Temps À L'aéroport.Il Est Regrettable Qu'elle (être) Si Occupée Pendant Le Wee
Salut, Am Nevoie De Niste Filme Care Sunt Facute Exact Dupa Carti(orice Gen), Astept Un Raspuns Rapid, Multumesc.