RO Study
👤
Balaurul1
Balaurul1
07-12-2015
Limba română
a fost răspuns
doua roluri pe care le
Răspuns :
Catalin19
Catalin19
07-12-2015
Pe care le...? daca ai scrie toata cerința ar fii minunat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Călătorii Existenți Într-un Vagon De Tren Coboară 10 Şi Urcă 12 La Prima Oprire. Coboară O Treime Din Călători Şi Urcă 6. La Destinație Ajung 32 De Călători
6.ABCD-patrat VA PERPENDICULAR (ABCD) D(V,B)=12 Cm D(VC)=6√5 Aflati A)d(V,D) B)(VD;(ABC)) C)cos(VC(ABC))DAU COROANA!
E 50 De Minute. Se Acord 10 Puncte Din Of 1. Precizează Funcția Sintactica Şi Cazul Pronumelor Evidentate Voi Sunteți Elevi. Am Sunat O Mergem La Plimbare Cu El
Din Suma Toatala De Bani Pe Care A Economisit-o,Miruna A Cheltuit Jumatate Pentru O Excursie,o Treime Din Rest Pentru I Carete Si Iau Mai Ramas 50 De Lei.Cati L
Să Se Reprezinte Într-un Reper Cartezian Punctele 4(-2; -4) Şi B(6; 2). Să Se Determine Mai Întâi Coordonatele Şi Apoi Să Se Reprezinte Şi Punctele: A) M Mijloc
Observă Desenele Și Completează
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati !!
Dintre Elevii Clasei A Patra 25 La Sută Sunt Pasionați De Matematică,50 La Sută Îndrăgesc Istoria, Iar Restul Au Aptitudini Pentru Arte Plastice. Cât La Sută D
PE TANGENTA IN A LA UN CERC C(O;3cm) Se Consideră Un Punct M. C(O;3cm) Intersectat Cu (OM)={P}, MP=3cm. Să Se Determine Lungimea Segmentului AM Și Măsura Unghiu
Va Rog Ajutați-mă Până Mâine Vă Rooogg Mult Dau Coroană