RO Study
👤
Anonimat11
Anonimat11
07-12-2015
Biologie
a fost răspuns
pielea acoperă corpul nostru având rol de
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-12-2015
protecție...........
Answer Link
Аноним
Аноним
07-12-2015
.Rolul de protectie si aparare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De cate Ori Greutatea Unui Corp La Suprafata Pamantului Este Mai Mare Decat Greutatea Aceluiasi corp La Inaltimea De 100 Km ? Dar la 1000 Km ?
URGENT!!! Imagineaza-ti O Conversatie Cu Un Coleg Intalnit In Drum Spre Scoala, In Care Sa Volosesti Adverbe Interogative,relative Si Nehoarate.
Scrie Ecuatia Reactiei Chimice CH3-COOH Si K Si Calculeaza Volumul De H (cond. Normale) Ce Rezulta Din 10 Moli De K. am Scris Ecuatia : 2CH3-COOH+2K=2CH3-COOK +
Cum Se Termina Romanul ''elevul Dima Dintr-a Saptea''?
Imagineaza-ti Ca Ai Asistat, In Cadrul Orei De Geografie La O Discutie Referitoare La Pericolul/efectele Topirii Ghetarilor. Redacteaza O Compunere De 80-150 De
Comentati Urarea"sa Fii Mai Bun Decat Traian Si Mai fericit Decat Augustus"
Traduceti Cuvintele: -examinait=-tenait=-planté=-semblait=-repoussait=-retrouvait=-l`aimait=
O Propoziţie Cu Verbul "a Povăţui" :)) Nu-mi Vine Nici Una În Minte ! Help Me :33
Media Aritmetica A 3 Nr. Este 187.Dublul Primului Nr.este Triplul Celui De Al Doilea ,iar Al 3 Lea Nr. Este De 6 Ori Mai Mare Decat Al 2 Lea.Aflati Cele 3 Numer
Aflati Perimetrul Si Aria Unui Patrat Cu Latura De 15 Dm. Perimetrul L-am Calculat Si Mi-a Iesit 60dm . Dar Aria?