RO Study
👤
Marian49
Marian49
07-12-2015
Limba română
a fost răspuns
cuvantul cu sens opus pentru intrebam
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-12-2015
raspundeam.sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Si Pe Mine,va Rog!! Va Dau Coroana!!
Sa Se Calculeze Perimetrul Triunghiului ABC, In Fiecare Caz Daca: AB=4 Cm, BC=6 Cm,CA=8 Cm,AB=10 Cm,BC=12 Cm,CA=15 Cm Si Triunghiul ABC Este Echilateral Cu AB=
Analizati Substantivele In Acuvativ Si Nominativ In Urmatoarele Propozitii : Elevii Prefera Disciplinele Mai Usoare Care Nu Le Solicita Atat De Mult Antentia. P
1.Un Om Taie Lemne Cu Un Fierastrau.La Fiecare Cursa El Impinge Fierastraul Cu O Forta De 80N Si Il Deplaseaza Cu 0,40m.Ce Lucru Mecanic Efectueaza La Fiecare
A1=1 r=5 a6,a50=? Spuneti Va Rog Cum Se Calculeaza,cu Tot Cu Formula,caci Nu Imi Mai Amintesc... multumesc.
Ce Plante Sunt La Pajiște?Am Uitat, Norocul Vostru Că Luați Puncte Lol
Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu O Compunere Cu Titlul ,,iubirea Jerfelica , Temelie Pentru O Adevarata Prietenie,, Urgent
Propozitii Cu Subst. Preferință , Pasiune , Peșteră , Stâncă , Deal , Dulceață , Informație
Dupa Ce A Cheltuit 24%din 145 De Lei, Dan A Mai Cheltuit Inca 25% Din Rest. Ce Suma De Bani I-a Ramas?rog Mult
A1=1 r=5 a6,a50=? Spuneti Va Rog Cum Se Calculeaza,cu Tot Cu Formula,caci Nu Imi Mai Amintesc... multumesc.