RO Study
👤
GasaiYuno
GasaiYuno
20-09-2014
Matematică
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați !
Răspuns :
Goreveronica
Goreveronica
20-09-2014
987,876,765,654,543,432,321,210
R/s:probabilitatea ca Fanica o sa formeze numarul corect din prima incercare este 1/8.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiind Ca Suma A Doua Numere Este 7 , Iar Produsul Lor Este 12 , Suma Patratelor Este ... .
Un elev Scrie Pe Hartie Un Nr Intreg Cu Modulul Mai Mic Decat 10.Care Este Probabilitatea Ca Numarul Scris sa Fie Divizibil Cu 3?
Trei Frati Au Primit Impreuna 130 Lei . Dupa Ce Primul A Cheltuit doua treimi din Partea Sa , Al Doilea A Cheltuit 75% Din Partea Sa, Iar Al Treilea a Chelt
In ΔABC , Cu [AB]≡ [AC] , D ∈ ( AB ) si E ∈(AC) , Astfel Incat [AD ] ≡ [AE]. Aratati Ca: A) ΔABE ≡ ΔACD ;
Am Nevoie Si Eu De 30 De Propozitii Cu Subiecte Exprimate Prin Toate Partile De Vorbire Posibile! Multumesc :*
Fie A={x Numar Natural, 2≤x<7}. B={y Numar Natural,y=
1) In Triunghiul Dreptunghic ABC,m(<A)=90,se Stie Ca BC=12√13cm,iar [tex] \frac{AB}{AC} = \frac{2}{3}[/tex].Calculati:a) Lunigimile Catetelor Triunghiului Da
Comparati Numerelr A= [tex] 5^{30} [/tex] Si B= [tex] 7^{20} [/tex] .Aratati Ca Numarul [tex] 3^{45} [/tex] + [tex] 3^{44} [/tex] + [tex] 3^{43} [/tex] se Impa
Aratati Ca Numarul [tex]N=( \sqrt{3} + \sqrt{5} )^{2} +2( \sqrt{3} + \sqrt{5} )( \sqrt{3} - \sqrt{5} )+( \sqrt{3} - \sqrt{5} )^{2}[/tex] Este Natural.
Gasiti Sinonimele Urmatoarelor Cuvintenestrabatutfirulneclintitiingaduiti-mise Ridicararasarira