RO Study
👤
Barcelona2
Barcelona2
06-12-2015
Biologie
a fost răspuns
dati exemple de plante cunoscute
Răspuns :
Vladyx22
Vladyx22
06-12-2015
trandafir, lalea, margaritar, + toate florile; aloe vera, muşetel, coada soricelului, coada calului, floare de colt, colocazie, craciunita, etc
Answer Link
Alexina1
Alexina1
06-12-2015
trandafir, lalea, mac, musetel,etc.
Sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Clasa De Elevi A Plantat Pomi . Daca Fiecare Elev Ar Planta Cate 1 Pom , Ar Ramane 25 Pomi Neplantati , Iar Daca Fiecare Elev Ar Planta Cate 2 Pomi , 4 Elevi
ALCATUITI O OPUNERE CU TITLUL"IN GRADINA DE LEGUME"IN CARE SA FOLOSITI CINCI SUBIECTE SIMPLE SI TREI MULTIPLE SI CINCI ADJECTIVE
Buna, Am Primit Tema De Vacanta La Matematica Si Am Uitat Cum Se Face Exercitiul Acesta : ____ Daca Numarul X23x Este Divizibil Cu 2, Atunci Valuaria
2x -1supra1-x=3x+2 Supra 1-2x...help Me!
Un Muncitor Primeste Un Salar In Suma De 920 Lei In Luna Ianuarie 2013 De La Firma De Constructii Unde Este Angajat. In Diagrama Alaturata Este Reprezentata Rep
Ajutați-mă, Vă Rog! Daca A×b= 294 Si (a, B) =7 , Atunci Determinati Numerele Naturale A Si B.
Determinati Multimea A={x ∈ R | [tex] \frac{x}{ X^{ 4} - X^{3} + 1} [/tex] ∈ Z}
A) Aflati Numarul X Stiind Ca 20% Din Triplul Sfertului Lui X Este 9. b) Determinati Numerele A,b Si C Stiind Ca A Si B Sunt Direct Proportionale Cu 3 Respectiv
Considera Ca Esti Un Reporter La Un Post De Televiziune Pentru Copii.Alcatuieste,in 10-12 Randuri,textul Unei Stiri Pe Care Sa O Prezinti In Cadrul Unei Emisiun
Precizeaza Genul,numarul ,cazul Si Functia Sintactica A Primuui Adjectiv Din Ardeaul De Nicolae Balcescu.