RO Study
👤
BYanka022
BYanka022
06-12-2015
Matematică
a fost răspuns
Descompuneti in factori: x²+8x+12
Răspuns :
Getatotan
Getatotan
06-12-2015
cu 8x = 2x + 6x
x² + 2x + 6x + 12 = ( x² + 2x) + ( 6x + 12) = x·( x +2) + 6·( x +2) =
= ( x +2) ·( x +6)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Ce Volum Va Ocupa ,la 20 Grade C Si 1 Atmosfera ,azotul Dintr-un Recipient Cu Volumul De 10dm Cubi ,daca La 20 Grade C Presiunea In Recipient Este De 10 Atmos
Cum As Putea Scrie O Compunere Despre Vara? AS VREA MULTE IDEI DE LA VOI :)
Care Va Fi Deformarea Unui Resort Sub Actiunea Unui Forte De 5 N,daca La Actiunea Unei Forte De 15N Deformarea Sa A Fost De 6 Cm?Se Presuoune Ca Fortele Actione
Cum Se Rezolva [tex] \lim_{n \to 1} \frac{ln(x^{3}+x-1 )}{ln( X^{2} +x-1)} [/tex] ?
Care Este Valuarea Artistica A Figurii De Stil Degete Fragede
Va fac O Favoare,cine raspunde Primul La Intrebariile: Cine a Fost Presedintele Romaniei In Anul 1959 Si Cine A Fost Presedintele Romaniei In Anul 1969.Faceti s
Datimi Cateva Exemple De Propozitii Subiective Si Predicative + Contrageri Si Expansiuni.
Ma Gandesc La Un Numar De Doua Cifre Pe Care Al Adun Cu El Insusi Si Cu Cifra De Pe Locul Unitatilor Si Obtin 29 La Ce Numar Mam Gandit Rezolvare
Traduceti-mi Si Mie Chestia Asta In Engleza, Va Rog :o3 In Drum Spre Scoala M-am Intalnit Cu Doua Colege De Clasa Care Mi-au Amintit De Tema Pe Care Am Avut-o
Am Fractia 4/25 Si 7/5 Cum Se Rezolva Ca Exemplu Pentru Mine Trebuie Sa Aduc Numitori La Acelasi Numar Dar Nu Stiu Exact Multumesc