RO Study
👤
Dghcstj
Dghcstj
06-12-2015
Fizică
a fost răspuns
cum se calculeaza raza unou cerc de 16mm patrati
Răspuns :
Iamandi2016
Iamandi2016
06-12-2015
Aria cercului se noteaza cu "S",
S = πr² ⇒ r² = S / π ⇒ r = √ S/π;
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Subiectul Al II-lea Redactează 20 De Puncte O Compunere, De Cel Puțin 150 De Cuvinte, În Care Să Comentezi Semnificația Secvenței Încadrate În Chenar Din Textul
Complete The Sentences With The Present Perfect Simple Or The Present Perfect Continuous From Of The Verb
VĂ Rogg Mult De Totcu Intrebari.2.109 URGENT ❤️❤️⭐️⭐️⭐️
11. Вычислите Периметр: А) Ромба, Стороны Которого Равны 8,3 См; Б) Прямоугольника, Стороны Которого Равны 6 См И 2,4 См; В) Параллелограмма, Стороны Которого Р
VA ROG SA MI SPUNETI URGENT SUBIECTUL DIN PROP. :pe Ei Nu I Am RecunoscutCOROANA PT RASPUNSURILE BUNE
2 Completează Figurile Pentru A Obţine Pătrate
5. Alcătuieşte O Poveste Din 5-7 Propoziții, În Care Să Descrii O Adaptare Comportamentală La Factorii De Mediu A Unui Animal Preferat. Biotic În Generarea Comp
Aplică Tehnica Interogare Multiprocesuală Pe Textul Dat. Explorează Textul, Răspunzând, Caiet, La Întrebările Din Tabel. Tipuri De Întrebări 1. Întrebări Litera
Va Rog Ajutați-mă La Ex. 1
13. Exerciții Și Probleme Recapitulative Lucrați În Grup! Terenul De Sport De Forma Unui Dreptunghi Are Aria Egală Cu 1800 M². A) Aflați Dimensiunile Terenului,