RO Study
👤
Ubiux
Ubiux
06-12-2015
Limba română
a fost răspuns
care este difernta dintre omonime si p
Răspuns :
AlaNdAllA
AlaNdAllA
06-12-2015
Omonimele sunt acelea care se pronunța la fel dar, se scriu diferit. Ca :ne-am întâlnit ieri. Și : Am un neam mare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Rezolvare La Urmatorul Exercitiu La Analiza Matematica?Sa Se Calculeze Diferentiala (x+a)dy=(y+b)dx Si [tex]x^{a} Dy=y^{b} Dx[/tex]
Rezolvaţi În Mulțimea numerelor Reale Ecuația √x = 7
CATE PICIOARE AreTurtița Fermecată
Acasă La Felicia Vor Sosi 15 Colegi. Fata Vrea Sa Ofere Fiecăruia Câte Două Clătite Cu Dulceață, Făcute Chiar De Ea . Consultă Rețeta Alăturată Și Răspunde Ceri
Scrieti Un Program Pentru Determinarea Principalelor Operaţii Pe O Listă Înlănţuită Ce Conţine Numere Întregi. Se Vor Dezvolta Următoarele Operaţii: - Generarea
Am O Întrebare, Dacă La Română La Examen Am Luat 4.35,și La Mate 4.50 Aș Putea Merge La Un Proifil De Liceu?
23 Fie Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu Unghiul A = 90°, C = 30° Şi BC= 16. Dacă AD _|_ BC, Calculaţi Lungimea Segmentului BD.
Bună!! Acum Ceva Timp Mi-am Cumpărat O Carte, Mai Exact Secretul Nebula De Trudi Truit Din Seria Explorer Academy. Mi-a Plăcut Foarte Mult Și Până La Urmă Am Ci
Scrie Un E-mail Prietenului Tău Prietenei Tale În Care Să Îi Povestești Ce Lucruri Interesante Ai Aflat Despre Dragonul De Mare De Din Frunze Roaga-l Să Te Ajut
Mama Cumpără Pentru Salata De Toamnă 12 Ardei, 3 Cepe, 4 Morcovi Și 1 Ţelină. Câte Legume A Cumpărat Mama În Total? AMIGMAMA Mama Cumpără Pentru Salata De Toamn