RO Study
👤
Geo105
Geo105
06-12-2015
Istorie
a fost răspuns
origine istorie tema
Răspuns :
Alis111
Alis111
06-12-2015
istoria este o stiinta care se ocupa cu reconstituirea trecutului din perspectiva prezentului . istoria se bazeaza pe doua isvoare 1 izvoare scrise 2 izvoare ne scrise exemple: izvoare ne scrise temple fortificatii arme podoabe etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflați Trei Numere Consecutive Care Prin Însumare Dau Numărul 18.vq Rog! Nu Știu Cum Sa Dau Poza!
Am Nevoie Rezolvare La Cele DouaVa Rog Urgent
Mihai A Cu Cumparat 10 Kg De Portocale Cu 35 Lei . Cat Costa 1 Kg De Portocale? Dau 20 De Puncte Si Coroana
Cate Kilograme Are Pamantul? Repede Va Rog, Dau Coroana!
Fie Triunghiul ABC, Cu ∠A = 90° Și AD ⊥ BC, D ∈ BC. a) Dacă BD = 1/4 ⋅ BC Şi AB = 12 Cm, Calculați BC Şi AC. b) Dacă DC/BD = 1/4 Şi AC = 6 Cm, Calculați BC Şi A
Cum Sa Rezolv Asta ?? Ajutorrrrr
Cine Ma Poate Ajuta Cu O Compunere În Engleza Ca Ultima Propoziție Să Fie A ,,He Knew As He Walked Away That He Would Never Return" , Trebuie Sa Ii Dai Tu S
Bună! Mă Poate Ajuta Și Pe Mine Cineva Cu Acest Exercițiu? Vă Rog Eu Frumos! Dacă Da,o Să Vă Dau Coroană Și Puncte (coroana Peste O Zi Sau Două) Mulțumesc! Es
Va Rog Este Urgent!!!
Un Triunghi Isoscel Are Un Unghi Cu Măsura De 100 De Grade Determinați Măsurile Celorlalte Două Unghiuri