RO Study
👤
Ioana184
Ioana184
06-12-2015
Matematică
a fost răspuns
Sa se rezolve in C ecuatia x-2x+1=0
Răspuns :
Davidnedelea
Davidnedelea
06-12-2015
x-2x+1=0/-X
x=1+0
x=1
Scazi un x si pormo unde ie + il faci - adica cu sens schimbat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună! Am Nevoie De Ajutor La Problema De Mai Sus. Mss Anticipat
Vreau Un Eseu Despre Erou Antierou Pe Baza Textului Alexandru Lapusleanu .Cel Putin O Pagina De A4.Va Rog Am Nevoie Pana Luni 21 Martie
Creează Enunturi Cu Antonimele Următoarelor Cuvinte Din Text: Lumină; Căldură; Înverzit; June; Limpede
Vă Rog Dau Coroană URGENT!!!!
3 Calculează: A) Numărul De 9 Ori Mai Mare Decât Suma Numerelor 27 Și 19; B) Triplul Diferenței Numerelor 91 Și 25; C) Produsul Dintre Suma Numerelor 75 Și 59 Ș
Într-o Librărie S-au Adus 120 De Cărți. S-au Vândut 5 Pachete Câte 7 Carți Fiecare Și 4 Pachete A Câte 9 Cârți. Câte Cărți Au Rămas În Librărie?
Pronumele Demonstrativ "acela" Să Îndeplinească F.s. Fiecărui Caz VĂ ROG FRUMOS SĂ MĂ AJUTAȚI DAU CORONA LA CEL MAI BUN RĂSPUNS URGENT AJUTAȚI-MĂ VA ROG.
Cine Imi Face Exercitiul Asta Dau Coroana Va Rog. Exercitiul Sa Fie Facut Pe Foaie Cu Tot Cu Rezolvari.
Dau Coronita Si Multe Altele Va Rog Am Nevoie, Ma Chinui De 2h Si Nu Stiu Sa O Fac!! Jumatate Din Latimea Unui Dreptunghi Este Cat Un Sfert Din Lungimea Sa. Sti
2. Încercuiți Litera Abbaye Ce S-aude Corespunzătoare Răspunsului Corect Uitati Va La Poza Dau Coroana