RO Study
👤
Mirela451
Mirela451
20-09-2014
Limba română
a fost răspuns
Ajutați.masă! Fara ex 2
Răspuns :
AnaMariaTima
AnaMariaTima
20-09-2014
ex : 1 Cuvintele :divan, galera vizir fac parte din categoria lexicala a sinonimelor ( cred. am nevoie de text)
ex : 3 : nu inteleg enuntul.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formuleaza Un Text În Care Să Participi Frunză Și Vântul
Propozitii Cu Pension,parmazan,gonesc Si Pisicovici
Suma A Trei Numere Este 6765 Suma Primelor Doua Numere Este 3553 Iar Suma Ultimelor 2 Numere Este Afla Numerele Se Rezolva Cu A+b+c.
Dintro Livada Sau Cules 75 Lazi Cu Mere Iar Prune Cu 9 Lazi Mai Mult.Cite Lazi Cu Prune Sau Cules?
Urgent! Choisis La Bonne Reponse Pour Exprimer L'accord/le Desaccord. 1.Il Faut Absolument Visiter La Normandie! a.Si Vous Voulez... b.Si Vous Saviez... 2.On Le
A)determinati Trei Valori Ale Numarului X Pentru Care C.m.m.d.c. (18,x)=9 b)determinati Doua Valori Ale Numarului Xpentru Care 18 Si X Sunt Prime Intre Ele. c)e
Cat Mai Multe Raspunsuri Destepte Vreau Sa Vad Cine Da Cel Mai Frumos Si Clar Raspuns!! Aflati Restul Impartirii Numarului Abab BARAT La 101
Cu Ce S-ar Potrivi O Rochie Albastra Cu Pietricele Stralucitoare Am Proiect La Limba Romana
3 Exemple De Comportamente Prosociale Din Viata Cotidiana
A,b,c Sunt Trei Nr Naturale.Împărțindu-l Pe Primul La Al Doilea Obține Câtul12.Aflați 6,iar Împărțindu-l Pe Al Doilea La Al Treilea Se Obține 2.Ce Cât Se Obține