RO Study
👤
Simonq
Simonq
06-12-2015
Matematică
a fost răspuns
numerele de forma 5×4divizori 4 sunt
Răspuns :
Bianela
Bianela
06-12-2015
DIVIZORI LUI 20 SUNT {1,2,4,5,10.20}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5grade36minute -2 Grade 45 Minute 36 Secunde =
Un Magician Are In Joben: 3 Iepuri Albi,5 Iepuri Negrii,7 Iepuri Gri.Cati Iepuri Trebuie Sa Scoata Magicianul Din Palarie Ca Cel Putin Unul Sa Fie Negru?(clasa
Din Livada Bunicului Au Fost Recoltate Fructe Astfel:mere 246kg,nuci 199kg Mai Puține Decât Mere,iar Pere Cât Diferența Dintre Mere Și Nuci. Câte Kg De Fructe A
Locul Și Timpul Acțiunii Din O Scrisoare Pierdută Vă Rog ???
5. Transcrie Propozițiile Subordonate, Precizând Felul Acestora: Se Pare Că Unul Dintre Motive Este Faptul Că
Construiți O Aplicație Interactivă Care Afișează Pe Ecran Cinci Opțiuni: Citirea Unui Șir De Valori Numerice; Afișare Șirului De Valori; Ordonarea Șirului Folos
La Un Carnaval Organizat Intr O Scoala Participa 300 De Persoane. Djntre Acestea,204 Sunt Copii,iar Restul Adulti. Stiind Ca Numarul Femeilor Este De 3 Ori Mai
Rezolvati In Z Ecuatiile 2x^2+2=100
As Vrea Sa Citesc Cateva Carti Cu Mister In Genul Sherlock Holmes . Ce Carti Mi-ati Puatea Recomanda ?
Buna. Am De Facut O Compunere Cu Titlul ”Vacanta Mea In Spania” In Compunere Trebuie Folosite Urmatoarele Cuvinte: Verisor, 2 Saptamani, Mare, Distractie. Va Ro