RO Study
👤
Ronaldo72
Ronaldo72
06-12-2015
Limba română
a fost răspuns
explicatia cuvintului carimb
Răspuns :
BlackShadow4
BlackShadow4
06-12-2015
carîmb= Acea parte a cizmei ori a cĭorapului care cuprinde pulpa (mold. tureatcă, iar carîmb numai cînd e țeapăn). Fie-care din cele două lemne lungi și rătunde pe care se sprijină răscoalele carului.
sper ca ti-am fost de ajutor;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. De Ce A Fost Declarată Rezervație A Biosferei?2. De Ce Numărul Locuitorilor Deltei Este Scăzut?3. De Ce Este Numită Paradisul Păsărilor?4. De Ce Trebuie Prot
Compune Problema + Rezolvare Cu Intrebari. Dau Coroana
Am Probleme La Matematică Desenează Un Dreptunghi Cu Lungimea De 8 Cubi Și Lățimea De 2 Ori Mai Mică Vă Rog Să Mă Ajutați
Lungimea Unui Dreptunghi Este De 850 M Iar Lățimea Cu 140 M Mai Mică Câți Metri Are Perimetrul
AJUTOR DAU CORONITA!!!
6. Edictul Care Oferea Cetătenia Tuturoroamenilor Liberi Din Imperiua Fost Adoptatin Timpul Imparatului
- Un Elev Are La Geografie Următoarele Note: 8, 7, 10. Ce Medie Va Avea La Geografiedacă Aceasta Este Cel Mai Apropiat Intreg De Media Aritmetica A Notelor?
We’ve Done A Lot Of Cycling.... 1.last Year. 2.this Year Care Este Cea Corecta Dau Coroana!!!!!
Cine Întrerupe Zonele De Vegetație Din Delta Dunării?Vă Rog FrumosRapid!!!
Buna, Cum Imi Pot Convinge Parinții Sa Imi Cumpere Ceva? ( Un Telefon) dați-mi Multe-multe Răspunsuri!!