RO Study
👤
Yollanda
Yollanda
06-12-2015
Geografie
a fost răspuns
Ce rau strabate Podisul Mehedinti?
Răspuns :
Ancaioana12
Ancaioana12
06-12-2015
Raul Motru. Sper ca te-am ajutat ;)
Answer Link
Аноним
Аноним
06-12-2015
Podisul Mehedinti este strabatut de Raul Motru .
Daca te - am ajutat da - mi coroana !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Termenul Necunoscut A-6=52
23. Eva Şi Maria Au Împreună 55 Lei. După Ce Eva Îi Dă Mariei 7,4 Lei, Ce Doi Copii A aceleaşi Sume De Bani. Aflați Câți Lei Au Avut Fiecare Copil La Început.
Pentru Fecare 045 Mintel 68 56 Vreau Să Ştiu Mai Mult! Uzsm Ab Sinemu Calculează: a) Suma Numerelor Din Interiorul Pătratului; b) Produsul Numerelor Din Interio
1 Expifica Modul De Formare Pentru Două Cuvinte Derivate Din Textul Citat! Urgent!!!!
Să Se Determine Un Număr Natural De 5 Cifre Distincte, Ştiind Că: Prima Cifră Este De 3 Ori Mai Mare Decât A Doua Cifrǎ, A Doua Cifră Este Cu 4 Mai Mică Decât
Latura Triunghiului Echilateral ABC Este De 12 Cm. Determinați Lungimea Razei Cercului Înscris În Triunghiul ABC. Îmi Trebuie Rezolvarea Cu Ajutorul Înălțimii
Numărul Cu 28 Mai Mare Decât 45
Încercuiește Litera Corespunzătoare Afirmațiilor Adevărate
Vă Rog Frumos Compuneți Un Rezumat De 12 Enunțuri La Tema: Geneza Societății Moderne. Anglia În Secolul Al XVI-lea.URGENT!!!Dau 100 Puncte!!!
1. Aproximează Cu O Zecime Prin Lipsă, Apoi Cu O Zecime Prin Adaos Toarele Fracţii Zecimale: 30,25-> 97,97-> 23,09-> 2,423→ 4,01→ 42,402- 2. Aproximeaz