RO Study
👤
SEcrett
SEcrett
06-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Nu ți-l dau ce pers e ?????
Răspuns :
Iulie2001
Iulie2001
06-12-2015
eu nu ti_l dau deci este persoana 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiind Ca Suma A Doua Fractii Zecimale Este 25,8,iar Una Dintre Ele Este 1/5 Din Cealalta.aflati Fractiile.
Am Nevoie De O Compunere In Italiana Cu Titlul "Il Mondo Nel 2050" Va Rog Repede
In 4 Hmnbare Sunt 10079 Kg De Grau.in Al Doilea Hambar ,cu 112 Kg Mai Putin decat In Primul In Al Treilea Hambar Sunt Cu 80 Kg Mai Putin Decat In Al Doilea Iar
Scrie 5 Sfaturi Utile Pentru Combaterea Poluarii Si Ocrotirea Naturii 1.nu Culegori Flori Si Nu Ranitiarboriocrotiti De Lege 2. 3. 5. 6.
Se Sulfoneaza 0,2 Kmoli Benzen. Acidul Sulfuric De Concentratie 98% Se Introduce Intr-un Exces De 25% Fata De Cantitatea Necesara. Masa De H2SO4 Oleum Cu 20% Tr
UN Dreptun Are Perimetrul De 30 Cm.daca Latimea Este De 3 Ori Mai Mica De Cit Lumgimea Sa Se Afle Lungimile Laturilor
Traduceti In Romana Fraza :Le Blouse : C'est Un Vetement , En Laine , Dans De Differentes Couleurs, Avec Ou Sans Manches , De Longuer Variable . Elle Sert Pour
Alcatuieste Un Text Creativ In Care Sa Introduci Urmator Dialog: - Dar E Un Obraznic! A Dat Buzna In Gradina Mea Ieri Sia Facut O Graada De S
Medicul Stomatolog Al Scolii I-a Consultat Pe Cei 21 De Elevi Ai Unei Clase Câte 7 Pe Zi .Câte Zile A Durat Consultația Elevilor?
O Poezie De M. Eminescu Si De Scos Epitetele Din Ea.