RO Study
👤
Elena200511
Elena200511
06-12-2015
Limba română
a fost răspuns
exercițiul 6 vă rog frumos
Răspuns :
Bobyboss
Bobyboss
06-12-2015
fusese,vazuse,citise,vorbi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9.Faites Un Dialogue ,,Au Rayon De Prêt-à-porter,,!(10-15 Répliques).am Mai E Franceza Și Am Nevoie Pentru Nota De Activitate
Formuleaza Intrevari Potrivite Pentru Raspunsurile Ce Urmeaza : Neintrecutele Poezii Ale Lui Mihai Eminescu Se Formau Ca Margaritarele In Sufletul Lui. Cum
Alcatuieste O Propizitie In Care Un Adverb Sa Fie La Gradul Superlativ Absolut De Superioritate
Care Este Influenta Mediului Asupra Sistemului Locomotor?
Demonstrati Că Sin 10+sin50-sin130-sin 170=0
25. Precizează Dacă Enunturile De Mai Jos Sunt Adevarate Sau Falsea. In Cuvantul Băiatului Există Un Diftong Urcător Şi Un Diftong Coboratorb.in Cuvântul Felia
8. În Trei Vase Sunt 96 L De Lapte. În Al Doilea vas Sunt De Trei Ori Mai Mulți Litri Decât În Primul, iar În Al Treilea Vas Sunt De Două Ori Mai Puțini litri D
Ma Puteti Ajuta Va Rog? Am Nevoie De Accest Ex. Va Rog Urgent Voi Da Coroana Si Follow!
Ajutor Va Rog 2. Se Consideră Funcția F :R->R, F(x)=x² + 2x+a , Unde A Este Număr Real. Determinați Valori reale Ale Lui A Pentru Care Graficul Funcției F In
10. Calculează:a) 82,5 - 3,1.9,7 =b) 86,5: 0,2 =c) 22 - 0,35.5 =d) 11,4 + 2,8.7 =