RO Study
👤
MarioHD
MarioHD
06-12-2015
Matematică
a fost răspuns
criteriul de divizibilitate cu 3 ?
Răspuns :
Alipuf
Alipuf
06-12-2015
Un număr natural este divizibil cu 3 dacă suma cifrelor sale se divide cu 3.
Exemplu
: 32139 se divide cu 3; 3+2+1+3+9=18
Answer Link
AmyAmyAndree
AmyAmyAndree
06-12-2015
Cand suma tuturor cifrelor se împarte la3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie ABCDA`B`C`D` Un Trunchi De Piramida Patrulatera Regulata Cu Muchia Laterala De 10 Cm Si Acre Este Inclinata Fata De Baza Mare Cu Un Unchi De 60 Grade. Diag
Vreau Si Eu Continuarea Dialogului Cu Inca 6 Dialoguri:Un Porumbel Care Isi Avea Cuibul Nu Departe De Al Ciourii,o Intreaba Candva:-Vecina Draga,cum Le Merge Pu
Cum Se Rezolva Aceasta(27+48)-89=
Linia Mijlocie A Unui Trapez Este De 15 M . Suma Lungimilor Bazelor Trapezului Este De ...?. M
Traduceti Urmatoarele Propozitii:1.Mi-a Spus Ca Nu A Fost Acasa.2.Mi-a Spus Ca Nu Este Membrul grupului.3.Mi-a Spus Ca Sa Enervat.4.Mi-a Spus Ca Te-a Asteptat
In Triunghiul AB Dreptunghi Masura Unghiului A= 90 De Grade;se Stri Ca:sin B Supra Sin C= 1BC=6AB=?;AC=?In Triunghiul ABC Dreptunghi Masura Unghiului A=90 De Gr
1.Sa Se Descompuna In Factori Scotand Factor Comun:a)5x(3x+2)+5(3x+2)b)x(2x+1)-7(2x+1)c)(2√3-1)(√2+1)-(√2+1)(√3-1)
O Propozitie Cu "scatiii"
Construiti Un Unghi AOB :a) Construiti Bisectoarea Folosind Raportorulb) Construiti Bisectoarea Unghiului Folosind compasul Si Rigla Gradata
Ce Se Intampla Cand Un Curent Electric Trece Printr-un Fir Subtire?.....AJUTATI-MA VA ROG