RO Study
👤
Maria0011
Maria0011
05-12-2015
Matematică
a fost răspuns
720:6:5:4:3:2=??? Ma puteti ajuta??????
Răspuns :
Andreeadenisa2
Andreeadenisa2
05-12-2015
720:6:5:4:3:2=1 cuplacere
Answer Link
Andreeadumitru97
Andreeadumitru97
05-12-2015
720:6:5:4:3:2=120:5:4:3:2=24:4:3:2=6:3:2=2:2=1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Cazul Si Felul Partilor De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate Complementele Circumstantiale De Cauza Subliniate In Textele De Mai Jos:A Plecat Din Ca
Am Si Eu O Problema:Dupa Ce A Rezolvat Din Tema De Vacanta O Cincime Si Inca 9 Probleme,un Elev Constata Ca I-au Mai Ramas Tot Atatea probleme Cate A Rezolvat
1) Alcatuiti Doua Propozitii In Care Un Verb La Gerunziu Sa Fie Pe Rend Atribut Adjectival Si Atribut Verbal.2) Alcatuiti Propozitii In Care Numeralul Trei Sa F
Buna Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Daca Sunteti Buni La Engleza Urgent Ca Maine Ma Aculta La Acest Exercitiu! 1.Rewrite The Senteces Using A Form Or A
Va Rog, Ajutati-ma.Complete The Sentences With So, Suck Or Such A/an.1.They're ... Good Friends That They Never Argue.2.The Trafiic Was ... Noisy That They Coul
Cristian A Inventat Un Joc Cu Bile. Daca Lovea O Bila, Aceasta Lovea Alte 3 Bile, Care La Randul Lor Loveau Fiecare Tot Cate 3 Bile. Cate Bile Erau In Joc?
Completati Spatiile Punctate: A) 4lei=?bani b)1000bani=?lei c)2lei Si 40 Bani=?bani D)5 Lei Si 50 Bani=?bani E)9,5 Lei=?bani f) 37,2lei=?bani
Am Un Proiect De Facut Pt. Mărire La Engleză . Doamna Profesoară A Zis Să Îmi Aleg Eu Tema! Și Habar Nu Am Despre Ce Să Scriu, Nu Am Nicio Idee! Dați-mi Și Mie
Fie Un Cerc C(O,r),r=3cmsi Odreapta A.Se Noteaza Cu D Distanta De La Punctul O La Dreata A.Stabiliti Pozitia Dreptei A Fata De Cercul C(O,r)in Urmatoaree Cazuri
Intr-o Cutie In Forma De Dreptunghi Cu Lungimea De 2,5 Dam Si Latimea De 0,12hm Se Toarna Beton Cu O Grosime De 5cm. Aflati Cati M3 De Beton Sunt Necesari.