RO Study
👤
CarmenAna
CarmenAna
05-12-2015
Matematică
a fost răspuns
cat e x la a 4 minus 16
Răspuns :
Getatotan
Getatotan
05-12-2015
x⁴ - 16 = x⁴ - 2⁴ = (x²)² - (2²)² = ( x² - 2²)·( x² + 2² ) =
= ( x -2)·( x +2) ·( x² + 4)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica In Maxim 5 Randuri Semnificatia Versurilor:Sunt Singur...din Oras,un Semn De Viata/N-ajunge Pan'la Mine
Unghiul Format De Bisectoarele A Doua Unghiuri Adiacente Suplementare Are Masura Egalu Cu ? Grade
Explica In Maxim 5 Randuri Semnificatia Versurilor:Sunt Singur...din Oras,un Semn De Viata/N-ajunge Pan'la Mine
Calculeaza Masa De Clorura De Sodiu Care Se Formeaza In Urma Reactiei Dintre 23 G NaHCO3 Si 13,5 HCl , In Soluie Apoasa
Calculati, Scriind Rezultatul Ca Putere:([tex] 2^{8} [/tex]x[tex] 5^{7} [/tex][tex] )^{10} [/tex]:([tex] 2^{10} [/tex]x[tex] 25^{2} [/tex][tex] )^{5} [/tex]
Imi Puteti Da Exemple De Cuvinte Care Se Traduc Ciudat In Engleza Exemplu: Hot Dog- Caine Fierbinte
Precizeza Felul Predicatelor Enunturilor:Caprele Negre Erau Protejate Inca De Pe Atunci; Incepand Din Anul 1999, Parcul Are Administratie Proprie, Din 2004 A De
Multimea Valorilor Functiei F:R->R; F(x)=[tex]\sqrt{x^{2}+x+1}-\sqrt{x^{2}+x-1}[/tex]
Motiveaza Folosirea Liniilor De Pauza In Enuntul:Am Pasit Cu Stangul La Demobilizare -cum Am Spus-,pentru Ca Si Cand Am Plecat
Cineva A Avut O Suma De bani Pe Care A Cheltuit-o Astfel :in Prima Zi 1/4 Din Total , A Doua Zi 2/5din Tottal , Iar A Treia Zi 1/6 Din Total , Ramanadu-i 77 De