RO Study
👤
Hhdh
Hhdh
05-12-2015
Limba română
a fost răspuns
ajutați-mă vorog sa explic cuvintul "e cit luleaua"
Răspuns :
AdeleW
AdeleW
05-12-2015
E cat luleaua sugereaza marimea mica pe care o poseda obiectul sau fiinta despre care se vorbeste in context
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Varog Frumos Sa Imi Rezolvati Mai Indetaliat Calculul Scris Cu Rosu, Dar Mai Indetaliat Sa Il Si Inteleg
6. Menţionează, În Frunze, Formele Verbelor Date, La Condiţional-optativ, Timpul Perfect, Persoana a II-a, Numărul Plural. . A Scrie, A Vedea, A Vorbi, A Cumpă
Compune Un Exercitiu De Adunare Cu Rezultatul 90 Langa Sursa De Lumina Naturala Si Cate O Adunare Cu Rezultatul 80 Langa Sursa De Lumina Artificiala
Larul Vaicor. Imi Rezolva Si Mie Cineva Sau Îmi Explică Ce Trebuie Să Fac?Pozou15. Matei A Citit O Carte În Trei Zile: În Prima Zi A Citit 60% Din Numărul Pagin
Sa Se Determine 6 Numere In Progresie Geometrică Ştiind Că Al Treilea Număr Este 8. Iar Suma Primelor Trei Numere Este De 9 Ori Mai Mică Decâtsuma Celor 6 Numer
Determinati Valorile Intregi Nenule Ale Lui N, Pentru Care (2n - 1) | (3n + 8).
Dau 50 Puncte,e Ușor!Rezolvați Punct 2
Repede Plss...sau Coroanaaa
Produsii Monocondensarii Crotonice Mixte Dintre Butanona Si Propanal Pot Prezenta Un Numar De Izomeri Geometrici Egal Cu 6. Nu Inteleg De Ce, Mie Mi-a Dat 8. Ex
Redacteaza Un Dialog De Opt Replici Intre Anibalector Si Tine.