RO Study
👤
Dariadulcicuta
Dariadulcicuta
05-12-2015
Matematică
a fost răspuns
0÷(2+4+6+8+10+12+14+16+18)=
Răspuns :
ImBjerg
ImBjerg
05-12-2015
0? :)) sau ce înseamnă semnul ala?
Answer Link
Intrebareamea
Intrebareamea
05-12-2015
0............................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Va Rog Frumos TRANSFLORMATI FRACTIILE ORDINARE IN FRACTI ZECIMALE PERIODICE MIXTE: 1.43 PE 18= 2.263 PE 15=
Cinci Stilouri Si 3 Creioane Costa 84,4 Lei. Doua Stilouri Si Cinci Creioane Costa 42,5 Lei. Cat Costa Un Stilou? Dar Un Creion?
Transformati Subiect Multiplu In Subiect Simplu Si Invers. Furnicile, Buburuzele Si Greierii Misuna Printre Flori. Copiii Admira Lebedele De Pe Lac. Eu , Colegi
O Compunere In Care Sa Zicem Despre O Excursi Cu Un Peisaj Frumos........si Sa Folosim :imagini Auditive,vizuale,cilori,figuri De Stil,introducere, Cuprins,inch
Impartind Un Numar La 3 S-a Obtinut Catul 296 Si Un Rest . Ce Numar S-a Impartit? afla Toate Solutiile Problemei
Explica Rolul Cratimei In Structura : Asupra-mi
Se Considera Functia F:R->R, F(x)=x+1. Verificati Daca Suma F(1)+f(2)+f(3)+.....+f(55) Este Un Numar Par
Buna , Am Facut La Scoala O Lectie La Tehnologie Si Trebuie Sa Fac Un Model De Firma. Lectia Se Numeste : "Cerere Si Oferta Pe Piata Muncii" Denumire Firma : __
Sa Se Calculeze Sumele: A) 1+2+2(la Patrat)+.......+2(la 18) Va Rooog Ajutatimaaaa!!!?????
Stiind Ca Latimea Unui Dreptunghi Reprezinta 2supra 6 Din Lungime Si Ca Semiperimetrul Dreptunghiului Este De 1360m, Aflati Latimea Si Lungimea Dreptunghiului.