RO Study
👤
Catalin117
Catalin117
05-12-2015
Limba română
a fost răspuns
cine este povestioru poeziei ,Memorii
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-12-2015
Celestin Cheran este
Answer Link
KingPanther
KingPanther
05-12-2015
Autorul poeziei Memorii este
Ioan Grigoras
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiind Ca Perimetrul Unui Dreptunghi Este 106m Si Ca Lungimea Este Cu 5m Mai Mare Decat Triplul Latimii, Afla Laturile Dreptunghiului.Daca Latimea Dreptunghiulu
Cine Imi Poate Da Niste Desene In Creion Cu Niste Carti Vechi Sau Ceva Obiecte Vechi Tot In CreionP.S. Sa Nu Fie Foarte Greu De Desenat
Sunt A 8a Si Luni Am Examenul. Este Posibil Ca La Prima Compunere Sa Ne Dea Mesajul Textului.Imi Puteti Da O Structura Dupa Care Sa Ma Iau?Un Model Sau Ceva De
Ce Functie Sintactica Si Valoare Morfologica Are *pe Tine* Si Ce Valoare Morfologica Are Te Din : Pe Tine Te Iubesc
2. Scrieți Rezolvări Complete: 1) A) Stabiliți Dacă Numărul 425:[tex] 5^{2} [/tex] -[tex] 7^{25} [/tex] × [tex] 49^{15} [/tex] : [tex] 7^{54} [/tex]
Explica In 2-3 Enunturi,versul Intai Din Strofa A Treia.Gerul Aspru Şi Sălbatic Strânge-n Braţe-i Cu JelireNeagra Luncă De Pe Vale Care Zace-n Amorţire;El Ca Pe
Fie Punctele A,B Pe Latura (Ox A Unghiului XOy Si Punctele C,D Pe Latura (Oy A Unghiului XOy, Astfel Incat OA=OC Si OB=CD.Daca AD Si BC Se Intersecteaza In Punc
Intr-o Urna Sunt Bile Albe,rosii Si Galbene.Dintre Acestea 15 Sunt Albe Iar O Cincime Din Rest Sunt Rosii.Numarul Bilelor Galbene Este Cu 3mai Mic Decat Numarul
Cate Nr De Forma A,b,c,d Au Proprietatea Abcd=dcba ?
Se Consideră Funcţia F : R--->R , F (x) = 3X---2Determinaţi Numărul Real A Știind Că Punctul T (a, 2a +4) Aparţine Graficului Funcţiei F.