RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-09-2014
Limba română
a fost răspuns
ce este epitetullllll???/
Răspuns :
Tudor2001
Tudor2001
18-09-2014
Epitetul este un cuvant descriptiv sau fraza cu functie expresiva, care determina un substantiv
sau un
verb
. .
Epitetul poate fi : simplu , dublu , triplu .
- epitetul care exprima o insusire umane se numeste epitet personificator .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Parere Aveti Despre Examenu De Clasa A 8 Anu Acesta ? Fata De Ala De Anu Trecut
Cum Ar Trebui Sa Alcatuiesc Caracterizarea Unui Personaj?
Noteaza Sensul Expresiilor: ii Trezi Amorteala, Cu Mic, Cu Mare, Au Sters-o Felineste (englezeste), Ce Sa Mai Lungim Vorba?, Ramase Pironit Locului, Mijindu-s
Transcrie 2 Propozitii Subordonate Diferite Din Fraza Urmatoare, Precizand Felul Acestora. Profesorul Martin Maiden, Care A Introdus Anul Trecut U
VA ROG CU EXPLICATI NU DOAR RASPUNSUL.. În Figura 1 Este Reprezentată Piramida Triunghiulară Regulată VABC. Dacă AV+AB=22 cm , Atunci Suma Lungimilor Tuturor Mu
Ce Este Nuvela , Schita ?
Un Trapez Dreptunghic Cu Diagonalele Perpendiculare Are Lungimile Bazelor Egale Cu 12 Cm Si 27 Cm. Lungimea Inaltimii Trepezului Este Egala Cu.........cm.URGENT
Intr-un Bloc Sunt 42 De Apartamente Cu 2 Si 3 Camere Si In Total 104 Camere. Cate Apartamente Sunt Cu 3 Camere?
Poate Cineva Sa Rezolve Si Sa-mi Explice Si Mie ... Eu Nu Am Invatat Asa Cv :))
Noteaza Sensul Expresiilor: ii Trezi Amorteala, Cu Mic, Cu Mare, Au Sters-o Felineste (englezeste), Ce Sa Mai Lungim Vorba?, Ramase Pironit Locului, Mijindu-s