RO Study
👤
Lela3
Lela3
04-12-2015
Limba română
a fost răspuns
care silabe are cuvântul urs si inel
Răspuns :
Kinder2001
Kinder2001
04-12-2015
poate cite silabe?
urs-o silaba
inel - doua i-nel
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Enunturi In Care Sa Ai Adjective Provenite Din Alte Parti De Vorbire Prin Conversiune.
Din Mai Multe Fructe Am Preparat Suc Proaspat.cate Pahare Am Pregatit,daca, Dupa Ce Am Servit Colegii Invitati La Ziua Mea Cu Cate Doua Pahare,mai Aveam 5 Pahar
A) Media Aritmetica A Numerelor 2,5x Si 3,7 Este Egala Cu 15.Numarul X Este Egal Cu ..... b) Solutia Ecuatiei 4x+3,5=18,3 Este Egal Cu ...... c) Multimea Soluti
Scrisa Sub Forma De Interval, Multimea A={x∈R(cu Steluta)| |2x-3|[tex] \leq [/tex] 7} Este Egala Cu....???
Va Rog Fajutatima Si Facetimi Mofologica La La 5 Prpozitii:Eu O Iubesc Pe Irina Si Pe Ana,vreau Sa Fie Vara Si Cald,tatal Meu Este Plecat La Vinatoare Sa Vineze
Alcatuiti Enunturi Cu Cuvantul Nul. adica Zero va Rog!!! Dau Coroana!!! Nu Copiat De Pe Net Verific!! Sa Fie Cu Expresii Deosibe (nu E Obligatoriu
Rezolvati In Multimea Q Ecuatiile 2pe3x Egal Cu 46
Salut Am Un Test Da Dat Si Nu Stiu Sa Rezolv Unele Exerciti De Exemplu Crezi Ca Aparitia Armelor Atomice Va Speria Atat De Mult Omenirea Incat Sa Renunte De
Aflti Lungimea Laturii Dreptunghiului ,daca Lumgimea Unei Laturi Reprezinta 2/3 Din Lungimea Altei Laturi Si Perimetrul Dreptumghiului Este De 30 Cm
O Prisma Triunghiulara Regulata Are Aria Laterala De 108 Iar Aria Totala 18(6+radical3) aflati Latura inaltimea volumul