RO Study
👤
Cepoimelita
Cepoimelita
04-12-2015
Matematică
a fost răspuns
descompuneti:x³-2x²-x=2=
Răspuns :
Maryenuta
Maryenuta
04-12-2015
X
X
X
-[(
X
+
X
)×(
X
+
X
)]-
X
=
2
+
2
=
4
Answer Link
Nelaella
Nelaella
04-12-2015
x(x^2-1)-2(x^2-1)=(x^2-1)(x-2)=(x-1)(x-1)(x-2)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mama A Cumparat 3 Plase Cu Fructe:mere ,portocale Si Mandarine.plasa Cu Mere Ci Cea Cu Portocale Cantaresc Impreuna 5 Kg.plasa Cu Portocale Si Cea Cu Mandarine
Construieste Cate Un Exemplu Pentru A Ilustra Omonimia Cuvintelor Păr Si Volum (păr Sa Aiba Alt Sens Decat Totalitatea Firelor Care Cresc Pe Corpul Oamenilor Si
As Dori Un Substantiv Pentru Adjectivul "interesant".
Cihne Ma Ajuta Si Pe Mine Va Rog Descrie Particularitatile Ilumanismului Romanesc.explica Prin C Sa Manifestat Procesul De Modernizare In Invatamantdetermina As
Mama A Cumparat 3 Plase Cu Fructe:mere ,portocale Si Mandarine.plasa Cu Mere Ci Cea Cu Portocale Cantaresc Impreuna 5 Kg.plasa Cu Portocale Si Cea Cu Mandarine
Sunt Eleva In Clasa A Saptea Si Profa' De Romana Ne-a Dat Sa Demonetram Ca Textul "Doua Loturi" Este O Nuvela.Eu Nu Am Inteles Ce Trebuie Sa Fac. Va Rog Ajutati
Как Вы Думаете Можно Ли Быть Красивым Внешне Но Вызывать Отврашения У Окружающич
Daca Am Un Romb Si Stiu Ca AB=BD=6cm Cu Aflu Diagonala AC?
O Compunere Despre Persoana Pe Care O admiri,trebuie Sa O Prezint Pe Nota Si Trebuie Sa Aiba Un Continut bun.
Buna. Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Problema ? Va Rog :( Enuntul : Fie A,b,c,d Apartine R. Astfel Incat A+b=20 , si C+d=30. Calculati Ac+ad+bc+bd. La Sfarsitul Cu