RO Study
👤
Ciocoiugeorgian
Ciocoiugeorgian
04-12-2015
Matematică
a fost răspuns
nr de forma 5x4 divizibile cu 4
Răspuns :
Laura27
Laura27
04-12-2015
Un nr este divizibil cu 4 daca ultimele doua cifre sunt divizibile cu 4.
5x4∈{504;524;544;564;584;}
Answer Link
MonicaHînțescu
MonicaHînțescu
04-12-2015
5x4 se divide cu 4 <=> x4 se divide cu 4 <=> x€{0;4;8}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Ajutorrrr E Pt Mâine[tex] \frac{2}{1 \times 3} + \frac{2}{3 \times 5} + \frac{2}{5 \times 7} + ... + \frac{2}{57 \times 99} [/tex]
The Tragic Story Of Romeo And JulietVerona, Italy, During The Fifteenth Century. The Montagues And The Capulets, Two Important Families From Verona, Were Bitter
Menionează Rolul Virgulei În Secvena: Domnule Optician, Am Venit Să-mi Dai O Păreche De Ochelari.
Explica Modul De Formare A Unui Cuvant Obtinut Prin Conversiune Si A Unui Cuvant Obtinut Prin Compunere Din Versul :"umbra Mea De Altadata Umbra-n Miezul Umbrei
Vă Rog Să Îmi Spuneți Asemănările / Deosebirile Dintre Jurnal Și Afiș Dau Coroana
[tex]A=\{xyzt ~cu ~bara ~deasupra ~/ \frac{x + 1}{y} = \frac{y - 2}{z} = \frac{z + 4}{t} = \frac{t - 3}{x} \}. \\ Card.A = ?[/tex]Clasa A 7-a... Merci B
Fie Triunghiul Abc ,cu Ab Congruent Ac Iar Am Perpendicular Bc , M Apartine Bc.demonstrati Ca Am Este Bisectoarea Unghiului Bac
Cuvinte Cu Sens Opus Pentru:raspuns,a Ridica
Mama Grupa 4 Rh Pozitiv (heterozigot) Tata Grupa 1 Rh Pozitiv (heterozigot) Aflati Ce Grupe Vor Avea Copiii ?
Referat Uneia Din Aceste Tari Ale Europei Centrale :-Elvetia -Austria-CehiaPANA VINERI (9.03.2018) , VA ROG !!!!!!!!!!!!!