RO Study
👤
0709
0709
04-12-2015
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu asa dar
Răspuns :
Bnsfd
Bnsfd
04-12-2015
Asadar ei au plecat
Am primit un asa dar.
asa dar n-am mai primit niciodata
Answer Link
Ambitioasa121
Ambitioasa121
04-12-2015
Asa dar am fost la doctor .
Asa dar am primit un vocabular nou
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Arithmetica A Trei Numere Naturale Pare Consecutive Este 8. Scrieti Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Dintre Numereajutama Te Rog Dau Test Maine Cine Raspunde C
Cine Stie Vă Rog Dau Coroana Repede Acum
Cum Se Spune La Animale In Engleza Adica Ceste Animale; Foca De Mare,paianjen,crocodil,tap,rinocer,rata,girafa,oaie,zebra,gaina. Cum Se Zice Va Rog Plssssss
Alcătuiește Propoziție Cu Cuvintele: Hoinar, Cunună, Arșiță, Cusur, Crai, Lujer, Potir, Să Orbecăiască. Vă Rog Repede. Am Pus Și Vocabular
Scrie Enunturi In Care Numeralele Al Doilea, Cinci Sa Fie, Pe Rand: Subiecte, Atribute, Complemente
4 Travaille Selon Le Modèle.Modele: -Tu Aimes Encore Les Croissants ?-Non, Je N'aime Plus Les Croissants.-Vous Êtes Encore Sur La Terrasse ?-Ils Vont Au Cirque
LISTENING 12 S Listen To The Conversation. Tick() A, B Or C. 1 What Kind Of Show Is Priceless? A A Chat Show B A Sports Show C A Game Show 2 What Kind Of Film I
Care Sunt Persoanajele Din Cartea "Minunea" După R.J. Palacio ? Am Nevoie Urgentttt!!!Dau Coroana!!!!
Transforma In Unitati De Măsură Cerute. 16 Kg=hg.53hl=l.4600cg=mg.
Un Obiect Costa 1300 Lei. Aflați Prețul Obiectului După O Reducere De 30%, Urmată De O Scumpire De 30%.Cine Poate Sa Spună Și Cu Explicații Concrete Sub Înțeles