RO Study
👤
Eliyi
Eliyi
03-12-2015
Matematică
a fost răspuns
Va rog ..
1\3 x - 1\2 =3 1\6
Răspuns :
Ioana150
Ioana150
03-12-2015
Amplifici prima fracție cu 3, a doua fracție cu 2, și pentru că ai numitor comun pe 6 și la rezultat, îl elimini.
2x-3=19
2x=22
x=11
Mai am nevoie de un răspuns marcat ca cel mai inteligent pentru a avansa la gradul de maestru. Mă ajuți?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT.Heeei. Am Si Eu Nevoie De O Descriere A Unui Peisaj/persoana/obiect Folosind Adjective. 15 Randuri.
Alcatuieste Propozitii In Care Sa Folosesti Adverbele Compuse Si Grupurile De Cuvinte Date : Altadata, Alta Data , Bineinteles, Bine Inteles , Cateodata , Cate
8.scrie Numerele De Forma Mnm ,stiind Ca M=n*n,apoi Scrie Si Vecinii Lor.
Buna!!!Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Polisemia Cuvantului "casa"......(doua Propoziti)
Alcatuiti Enunturi In Care Cuvintele Amortit, Duios, Usor, Inalt Sa Fie Folosite, Pe Rand, Ca Adjective Si Ca Adverbe. Multumesc.
Un Dialog Dintre Tine Si Ion Luca Caragiale va Rog.
Care Sunt Cifra Unitatilor Egala Cu 4?
Suma A Trei Nr Este 8289 Suma Primelor Doua Este 4001 Iar Suma Ultimelor Doua 5099 Aflati Numerele
Spune Ce Greeli S-au Facut In Urmatoarele Rezolari Si Apoi Rezolva Corect.c.12-10:2=2:2=1d.7+1x7:7=7+7:7=14:7=2va Rog Frumos!
Un Romb Are Un Unghi Cu Masura Egala Cu 120 Grade , Iar Lungimea Diagonalei Mici Egala Cu 18 Cm . Calculati Perimetrul