RO Study
👤
Emma22
Emma22
03-12-2015
Limba română
a fost răspuns
spuneti.mi va rog la 2
Răspuns :
Ecaterinagraur
Ecaterinagraur
03-12-2015
·*Bine e la noi acasa!*
·*
Toti, aici, suntem uniti,
Bucurosi si fericiti!*
·*
Tot ce vad in ea mi-e drag.*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Celula Eucariotă Prezintă O Structură Complexă. A) Enumerați Tipurile De Celule Eucariota ?
12. Determină Numerele Naturale A, B Și C, Știind Că Sunt Invers Proporţionale Cu numerele 3, 7 Și 9, Iar Diferența Dintre Cel Mai Mare Şi Cel Mai Mic Este 28.
Cine Ma Poate Ajuta ?
VĂ ROG SĂ CITIRI TEXRUL! Scrie O Compunere, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Caracterizezi Personajul Principal Din Textul „Solenoid" De Mircea Cartarescu.
Distanţă Despre 4. Clarifică, Într-o Discuție Cu Toți Colegii, Pasajele M Cate Cu Semn De Întrebare. Textul Persana-un Ghem Pufos Cu O Personalitate Încîntate
Exercițiile V Și VI Vă Rog Este Urgent !
Alcătuiește Un Text Cu Titlul Întâlnire Cu Personajul Meu Preferat, Folosind Cât Mai Multe Substantive. Pentru Ați Fi Mai Ușor Completează Planul Compunerii. F
Fie A B C Trei Puncte Necoliniare Cu A B = 1/2 Din A C Și B Aparține Lui A C Fie M N Și P Q Mediatoarele Segmentelor A B Și Respectiv C B M Și Q Aparținând Lui
I Completează Spațiile Punctate: 1.a. Cu Două Substantive, Ce Denumesc Sentimentele Tale După Lectura Poeziei, Din Lista Următoare: Uimire, Durere, Nedumerire,
Va Rog Frumos Urgent Dau Coroana