RO Study
👤
Gimna
Gimna
03-12-2015
Geografie
a fost răspuns
care podis dupa altitudine este cel mai mare
Răspuns :
Marian2014
Marian2014
03-12-2015
Podisul Tibet
Sper ca te-am ajutat ;)
Answer Link
Аноним
Аноним
03-12-2015
Podișul Tibet cu o altitudine medie de peste 4500 m.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Am Nevoie De Un Referat Scris De Mana Cu Scris Mare Despre Iluminism! Am Nevoie De 2 Pagini
REZUMAT ULIȚA COPILĂTIEI AM NEVOIE URGENT
Stiind Ca X/y = 3/4 Si Y La Puterea A Doua - X La Puterea A Doua = 7, Valoarea Expresiei X La Doua Y La A Doua - 44 Este Egala Cu: A: 44 B: 144 C: -32 D: 100 cu
3. Menţionati Doua Tipuri De Hazarduri Naturale Cu Aria Lor De Manifestare Care Afectează Anual Romania.
1. Descrie Scena Din Imaginea 2; Numeşte Două Emotii Pe Care Regizorul A Incercat Să Le Producă Spectatorilor.Am Nevoie Până Mâine!!!
DAU 30 PUNCTE SI COROANA!!
Află Împărțitorul, Știind Că Deîmparțitul Este 155, Câtul 4 Și Restul 3.DAU COROANAAAAAAA AJUTOR
Complementele Va Rog!!! Ploaia Bate-n Geamuri, Streşinile Cântă.Dar Treptat, Cu Larmă Potolită ScadeCântecul Acestui Tremur De Cascade.Tot Mai Des În Preajmă Um
Heiiii, Vreau Rezumatul Al Cărții Aventurile Lui Huckleberry Finn, Dar Gen Nu De Pe Net :)) Ca Na Toți Colegii Vor Scrie De Acolo.
Rescrie Enunțurile Cu Forma Corectă A Verbelor: Ascultati Parintii!Asculta-ti Muzica?Nu Fi Trist!Aduce-ti Aminte!Fi Politicos!Nu Te Du Acolo!