RO Study
👤
Timisgiorgia
Timisgiorgia
03-12-2015
Matematică
a fost răspuns
(3*-1) • (3*-3) =0 (* este putere)
Răspuns :
Pampasica
Pampasica
03-12-2015
nu este putere !!!!sperca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Va Rog!! O Compunere De 10-15 Randuri Care Sa Inceapa Cu Fraza " Cand Am Aflat Ca Am Atatia Bani,stiam Ce Voi Face Cu Ei" In Care Sa Prezinti Modul
Explicati-mi Va Rog Frumos Acest Proverb:"Branza Buna In Burduf De Caine".Multumesc.
Calculatii:a) 2x·3x+5x·x-3x²·2+x²b) 5a·3a-4a²·2+a·7a-3·2a²+4a²
Complecteaza Spatiile Libere In Urmatoarele Proveerbe pentru...........mare Trebuie Apa MultaCasa..........oaspeti AsteaptaAdevarul...................cu Capul S
Am Si Eu Probleme Cu Ecuatiile Chimice>magneziu+oxigen Trece In Oxid Magneziu;zinc+acid Clorhidric Trece In Clorura De Zinc + Hidrogen;hidroxid De Sodiu +sul
Un Dreptunghi Cu Lungimea De 51 Cm Si Cu Perimetrul De 136 Cm Este Impartit In 3 Parti Egale.Aflati: a.Perimetrul Patratului EFGH.
Precizeaza Modul,timpul Numarul Si Persoana Verbelor Prin Care Sunt Exprimate Predicatele Din Enunutul : Ea Nu Putu Sa-si Tie Lacrimile Care O Podidisera,de Buc
Rezolvare Cu Justificari:Un Bazin Are Forma Unui Cuboid Cu Lungimea De 8m,latimea De 4m Si Inaltimea De 2,5m.Citi Litri De Apa Incape In Bazin?Cite Placi De Gre
Când Amintirile-n TrecutÎncearcă Să Mă Cheme, Pe Drumul Lung Şi CunoscutMai Trec Din Vreme-n Vreme. explica O Figura De Stil Din Prima Strofa :D
Profa De Info Mia Zis Sa Gasesc Un Algoritm Cu Matrice In care Se Aplica 2 Biblioteci,are Cineva?