RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-12-2015
Istorie
a fost răspuns
in ce an a fost construita piramida lui cheops
Răspuns :
Mihaitabaltaga
Mihaitabaltaga
03-12-2015
piramid alui cheos a fost construita in anul 2506
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Naturale Este 2248. Catu Dintre Primul Numar Si Al Doilea Numar Este 3 Iar Restul 0. Aflati Cele Doua Numere.
Denumirea Data Mari Negre De Catre Romani ΠoΠΠΠΠ•ΠΠΠΠΠ este Intrebare Dintrun Rebus. semnul Asta Π Inseamma Patratica Care Yrebuie Completata Iar Acces
Alina Si Nicu Au Cules Impreuna 71 De Mere.Daca Nicu Ar Mai Culege 9 Mere,ar Avea De 4 Ori Mai Multe Decat Alina.Cate Mere A Cules Fiecare Copil?
Suma A Trei Termeni Este 143 Suma Primilor Doi Termenieste128 Iar Al Treilea Este De 3 Ori Mai Mic Decit Al Doilea Care Este Primul Termen
Ajutați -mă Va Rog ! Am Doar Datele De La Problema : Volumul= 3mcubi Timp=2 Minute Distanța =10 Metri Să Se Afle Puterea Mecanică ! Mi Se Pare Incompletă , Dac
Imi Puteti Spune Niste Titluri De Carti Pentru Clasa A Cincea?
Imi Poate Explica Cineva Va Rog Frumos Cum Se Calculeaza Procentul Sunt Clasa A 5-a Si Nu Am Inteles De La Profesor
O Compunere Cu Titlul: Ultima Zi A Dinozaurilor( Daca Se Poate Sa Fie Inspirata Dupa Documentarul Cu Acelasi Nume).
Va Rog Spuneti-mi Si Mie Cat Mai Repede Sufixul Colectiv De La Cuvantul ,,apa"
La O Florarie S-au Vandut 15 Buchete De Garoafe Cu 3 Si 5 Fire In Buchet.In Total S-au Pus In Buchete 65 Flori.cate Buchete Au Fost Cu 3 Garoafe Si Cate Cu 5 G