RO Study
👤
Deddy07
Deddy07
03-12-2015
Matematică
a fost răspuns
a × 5 - 7 × 4 = 17 a= ?
Răspuns :
Florea3
Florea3
03-12-2015
raspunsul la intrwbare esye 9
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construeste O Fraza Alcatuita Din 2 Propo.in Care Sa Existe O Propo.subordonata Predicativa,introdusa Prin Pronumele Relativ Ce
Am Un Exercitiu la Franceza Si Nu Stiu Ce Trebuie Sa Fac.Demande:in Stanga Scrie- A Ton Pere - A Ta Grand-mere- A Ton Frere-
Construiti Enunturi In Care Formele Neaccentuate Ma , Te , Imi , Iti Sa Fie Pe Rand Pronume Personale Si Pronume Reflexive
Daca Cheltuiesc Jumatate Din Sfertultreimeii Sumeide Bani Pe Care O Am Raman Cu 230 Lei.ce Suma De Bani Am? (r :240lei)
Traduceti In Lb LatinaGrecii Au Luptat La Troia Zece Ani.Dupa Ce Vom Vedea Monumentele Vechi Ale Greciei, Ne Vom Intoarce Acasa.Dupa Spectacol, Mergem In Gradin
..............................................
Trebuie sa Fac 5 Metafore Din 5 Poezii Diferite Cu Autori Diferiti
Construiti Enunturi In Care Formele Neaccentuate Ma , Te , Imi , Iti Sa Fie Pe Rand Pronume Personale Si Pronume Reflexive
A) 23|345; b) 8323 Divizibil Cu 41 c) 30 La Puterea N Inmultit Cu |(5 La Puterea N Inmultit Cu 6 La Puterea N + 15 La Puterea N Inmultit Cu 2 La Puterea N+1 );
Buna Seara Puteti Sa Mi Spuneti Cu Cine Este = Radical Din A Patrat? Nu Sunt Sigur Daca Este Egal Cu |a| !