RO Study
👤
Anagabrielahor
Anagabrielahor
03-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Un text cu mosule te asteptam
Răspuns :
Hackers1
Hackers1
03-12-2015
Afara ninge linistit....Alex si sora sa il asteptau fericiti pe MOS CRACIUN...Seara cand ei s-au dus la culcare Mos Craciun a intrat tip-til prin casa si a lasat multe cadouri....Alex si sora sa s-au trezit fericiti pentru primirea cadourilor...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Pronunță £3 In Engleza??
Salut!! Imi Puteti Spune Va Rog Ce Inseamna Ca Un Punct Sa Fie Simetric Fata De O Dreapta Sau Un Alt Punct?
Scrieti O Scurtă Compunere Despre Sf. Cruce, Altarul De Jertfa Al Mântuitorului, Dau Coroana Si 15 Puncte
AJUTORRR ! ASTĂZI AM TEST LA FIZICA , IERI AM FĂCUT TRANSFORMĂRI , E PRIMUL MEU TEST LA FIZICA . Întrebarea Mea Este ... Cum Transform În TONE ? .. DE EXEMPL
Alcatuieste O Propozitie Cu Boierescul.va Roog Mult
Catul A Doua Nr Este 3,iar Diferența 84.care Sunt Cele Doua Nr?
Știind Ca Lungimea Unei Linii Mijlocii A Unui Triunghi Echilateral Este De 10cm , Perimetrul Triunghiului Este De?
De Da Cuvantul "noua" Precizeaza ...numarul De Sunete...numarul De Litere Care Il Alcatuesc .evidenteaza In Enunturi Intelesurule Diferite Ale Acestui Cuvant
Gaseste Regula Fiecarui Sir Si Scrie Inca 3 Termeni:a)542,544,546,...b)957,954,951,...
Daca X Supra Y Egal Cu 4 Supra 5,atunci Valoarea Raportului X+y Supra 2x Este Egală Cu :