RO Study
👤
Mimi100
Mimi100
02-12-2015
Limba română
a fost răspuns
vreau si eu 10 propozitii subiective! va rog!
Răspuns :
Grosanpetruta
Grosanpetruta
02-12-2015
As vrea sa te pot ajuta, dar nici eu nu le-am inteles. Chiar sunt foarte grele! :(
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Adjectiv La Numarul Singular Din Textul Soarecele,cocosul Si Motanul
Sintaxa Unui Limbaj Foarte Simplu Este Descrisă Folosind Următoarele Formule Metalingvistice :< Cifră >: := 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |< Nu
Tatăl Lui Sorin Are De 3 Ori Vârsta Lui Sorin . Peste 15ani , Tatăl Va Avea Dublul Vârstei Lui Sorin . Câți Ani Are Sorin Acum?
Din Sirul De De Substante Propuse Indicati Tipurile De Legatura Chimica Si Mecanismul Lor De Formare N2O MgO SO2 H2S CO N2
Câte Sunete Are Cuvântul Maria ?
O Piscina Are Dimensiunile De 10.5m,25m,3,2m.De Cite Placi De Faianta Este Nevoie Pentru A Acoperi Peretii Si Fundul Piscinii ,daca O Placa De Faianta Are Demen
Spunetimi Va Rog Mult Marcile Gramaticale Ele Eului Liric In Aceasta Poezie . -forme Pronominale - Forme Verbale La Persoana A 3 In Aceeasi Limba Toata Lumea
Daca Nr 1x2x3xB Este Divizibil Cu 5, Atunci Valoarea Nr B Poate Fi : a)4 B)15 C)24 D)8
In 100 Words, Explain Why You Would Like To Have An Up-to-date Computer Or Table.Give 3 Reasons To Support Your Opinion.Be Convicing I Would Like To Have......
Stabileste Functiile Sinctactice Ale Verbelor La Moduri Nepredicative , Nepersonale Din Exemplele Urmatoare Precizeaza Modurile Fiecaruia a) A Nu Se Rupe Floril