RO Study
👤
Evelinaa1
Evelinaa1
02-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Propune un titlu pentru acest text.
Răspuns :
Martinascarmen
Martinascarmen
02-12-2015
nu va rusinati!
visul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Catul A Doua Numere Este 6, Iar Restul Este 3. Stiind Ca Suma Dintre Deimpartitor, Impartit,cat Si Rest Este 54 Afla Cele Doua Numere.
Alcatuieste Un Enunt In Care Sa Folosesti O Locutiune/expresie Care Sa Contine Cuvantul Apa
Construieste Propozitii In Care Verbul A Fi Sa Fie:copulativ Predicativ Si Auxiliar!!!
CINE VREA SA MA AJUTE SI PE MINE ? :dLimpede Cum E Cleştarul...Umblă Ziua Alb Ca VarulCine V-a-nţeles Misterul!Albe Nopţi De Insomnie,Nopţi De Vis Şi Do
Am Nevoie De Cateva Informatii Precise De La Mascrul De La Fantana Alba(azi Ucraina)
Suma Dintre Un Numar Natural A Si Dublul Unui Numar Natural B Este Egala Cu 108. Primul Numar Este De 7 Ori Mai Mare Decata Al Doilea . Sa Se Afle Cele 2 Numere
Imi Puteti Da Va Rog Idei De Desene In Pictura? Va Ror Sa Fie Simple!!!!!
Hei! Ce Aş Putea Scrie Despre Mihai Eminescu? Trebuie Sa Ii Fac Un Omagiu Si Nu Am Nicio Idee!
-Buna.Tu Esti (elevul) Cel Nou? Cum Te Numesti?-Victor.-Eu Ma Numesc Silvia.In Ce Clasa Esti?-Sunt In Clasa A Lll-a.-Ca Mine.Cati Ani Ai?-Am 10 Ani.-Eu Am 9 Ani
Ce Au In Comun Urmatoarele: Lalea, Lacrima, Speranta, Moarte, Viata, Chitara, Minciuna, Carte, Ochelari De Soare, Limba Romana, Arta Si Invidia?