RO Study
👤
Nushacornelia
Nushacornelia
02-12-2015
Limba română
a fost răspuns
sinonim pentru fantasma maiestos
Răspuns :
Аноним
Аноним
02-12-2015
fantasma = stafie, aratare
maiestos = maret, impunator
Answer Link
Ganeadaniela80
Ganeadaniela80
02-12-2015
Fantasma=fantoma. Maiestos=grandios. Sper ca te-am ajutat!! Succese la teme! :-D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
#fizicaMie Mi-a Dat Ca E B), Dar In Barem E D).
Fie Funcția F:R--R ,f(x)=ax+b. Determinați A,b Astfel Încât A(1,2);B(-1,1) Sa Aparțină Gf
Enumerati Si Caracterizati Principiile Eticii.
Va Rog Ajutați-mă La Întrebări: 1)Care Este Cel Mai Mare Golf Din Lume ? 2)Care Este Cel Mai Înalt Vulcan Stins Din Lume ? 3) Care Este Cel Mai Înalt Vulcan Act
Salut Ma Poate Ajuta Cineva La Punctul C)?
Intr-o Livada Sunt 360 Meri,de Doua Ori Mai Multi Peri,caisi De Trei Ori Mai Putini Decat Meri,iar Restul Nuci.sa Se Afle Cati Nuci Sunt In Livada ,daca Toti Po
Descompuneti In Factori A)[tex]\frac{x^{2} }{9}[/tex] - [tex]y^{2}[/tex] E)[tex]\frac{a^{2} }{121}[/tex] -[tex]\frac{16b^{2} }{25}[/tex]
Desparte Frazele In Propoziții Și Precizează Felul Lor:Chiar Basme De-ar Fi Câte Povestește Vânătorul Și Câte Zugrăvește Artistul ,tot Pare Ca Te Scuturi La Ide
#2969 Cautafibo Clasa A 9-a Probleme Diverse Probleme Diverse Cautafibo Etichete: Cautare Binară Fibonacci Enunț Soluții Cerința Se Citesc Pe Rând Numer
Se Considera Triunghiul ABC, ∡A=90° Si I Punctul De Intersectie Al Bisectoarelor Unghiurilor ABC Si ACB. a) Calculati Masura Unghiului BIC; b) Daca BI≡CI, Demon