RO Study
👤
Pull
Pull
02-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Dragi care este cuvantul opus acestuia cuvant?
Răspuns :
Grosanpetruta
Grosanpetruta
02-12-2015
Cuvantul opus la ''dragi'' este ''Urati'' .
Answer Link
Аноним
Аноним
02-12-2015
dragi
≠ urati
_________
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Îmi Traduce Și Mie In Engleză ”Cățelul S-a Culcat Pe Patul De Afară.” ? :D
Ex La Romana:1 Indentificati Pronumele Reflrxive Exprimate Prin Forme Imprumutate De La Pronumele Personal:''hai,ia Dati-va Deoparte,mai Pacatosilor""caci Eu Mi
Calculeaza Compozitia Procentuala Masica Pt CaO,CH4,MgCl2
Suma A Trei Nr Este 197. Primul Nr Este De 3 Ori Mai Mare decat Al Doilea ,iar Al Treilea Este Cu 15 Mai Mare Decat Primul Nr.
Un Vas In Forma De Cub Este Plin Cu Ulei Si Cantareste 10,6 Kg , Iar Gol Cantareste 3 Kg .Daca Densitatea Uleiului Este P=950 G/dm La 3 , Aflati Adancimea Vasul
Cine Imi Poate Scrie Cateva Cuvinte Despre personalitatile Ale Istoriei Romanilor Implicate In Razboiul De Reintregire Si Marea Unire?15 Puncte
Buna Ziua As Dori O Explicatie ,la Gramatica .pentru Atribut Ca Sa-l Identific pun Intrebarea La Subiect..Iar La Compement Pun Intrebarea La Predicat. Multumes
Analizati-mi Si Mie Toate Cuvintele Din Propozitia :Nu-l Vazusem De Mult Pe Domnu' Trandafir.
Un Calator Parcurge Un Drum In Trei Zile . In Prima Zi , El Parcurge 1/3 ( 1 Supra 3 ) Din Drum , A Doua Zi Parcurge 1/4 Din Drumul Ramas , Iar A Treia Zi Face
Ne Verificam Cu Voi! Laura Citeste Intr-o Zi 115 Paini Dintr-o Carte,iar In A Doua Zi 58 De Pagini.cate Pagini Are Cartea,daca I-au Mai Ramas De Citit 109 Pagin