RO Study
👤
DyaDo11111
DyaDo11111
02-12-2015
Matematică
a fost răspuns
aratati ca M={x €N*/4c+1
Răspuns :
Martie85
Martie85
02-12-2015
M=5
Raspuns final!
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti 5 Propoziti Cu Predicat Nominal,in Care Verbul Copulativ Sa Fie,pe Rand,la Modurile : Imperativ,conjunctiv (perfect),indicativ (mai Mult Ca Perfectul
Gaseste Numerele Naturale Care Indeplinesc ,in Acelasi Timp ,contditiile : A)contin Doua Zerouri B)sunt Cuprinse Intre 8000 Si 9000c) Suma Cifrelor Fiecarui Num
Am Nevoie Ne Puţin Ajutor La Aceste Exerciti Nu Am Idee Mai Ales La Exercitiul 9 B Am Incercat Din Greu Va Rog Ajutor Orice Exercitiu Ma Poate Ajuta Foarte Mul
Din Produsul Numerelor 28 Si 13 Scade Catul Numerelor 96 Si 3.La Rezultat Adauga A Partea Parte Din Produsul Numerelor 8 Si 24
Ma Gîndesc La Un Număr Scris Cu Doua Cifre,îl Măresc Cu 9,apoi Scad Din Rezultat 26, Diferența Este 47.Poti Afla La Ce Număr M-am Gândit?
Spuneti-mi Si Mie Va Rog Meniul Unei Zile De Primavara. Vreau Cate 4-5 Exeple De Mencaruri: La Micdejun, La Pranz Si La Cina. Va Rog Dau Coronita Si 20 Puncte
.....RepedeeeeeDAU COROANA!!!
Puteti Sa Analizat Va Rag ..i Am Spus Ionei Vestea Buna
Alcatuiti Familia Lexicala A Cuvintului A Pacali Minim 6 Termeni Alcatuiti Enuturi Cu Termenii Gasiti .
Va Rog Mult De Tot Sa Ma Ajutati. 1. Construiti Triunghiul ABC, Stiind Ca: AB = 5 Cm, AC = 2 Cm Si BC = 4 Cm. Scrieti Unghiurile Triunghiurilor In Ordine Descre