RO Study
👤
Biutza132
Biutza132
02-12-2015
Limba română
a fost răspuns
ce este un adverb??
Răspuns :
Kyry2004
Kyry2004
02-12-2015
ADVERBUL
Def: Adverbul este area de vorbire care defineste un verb
Felurile adverbui:
-adverb de timp , Ex:
ziua
-adverb de mod: bine
-adverb de loc:Ex:acolo
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
As Dorii Sa Aflu Mai Multe Despre Vestigiile Incasilor
Bună! Cum Îmi Pot Da Seama De Tăria Unei Baze Sau Al Unui Acid? Vreau Sa Spun În Exerciții. Am Un Ex Care Spune: "cum Variază Taria Următoarelor Baze: NaOh, KO
Subliniază Predicatele Nominale Din Propozitiile Date.a ) Vlad Este Avocat. B. Colegii Mei De Clasă Sunt Campioni La Șah C )Sunteti Doctori?Dau Coroană !
Ați Putea Să Mă Ajutați? Este Urgent
Repede, Dau Coroana.(cu Tot Cu Rezolvare).puteti Fotografia Ex De Pe Un Caiet Ca Sa Fie Mai Usor Pt Dumneavoastră, Decât 13a) Si B)
Câte Numere Naturale De Trei Cifre Se Găsesc Pe Axa Numerelor De La 800 La 900, Știind Că Cifra Zecilor Este De Trei Ori Mai Mare Decât Cifra Unităților? Mulțum
Suma A Doua Numere Este 32.Determinati Numerele,stiind Ca Daca Impartim Pe Unul La Celalalt Obtinem Catul 3 Si Restul 4. Solutie:Din Teorema Impartirii Cu Rest
Sa Se Determine Trei Numere Naturale A Caror Suma Este 131 Stiind Ca Al Doilea Este Cu 6 Mai Mare Decat Primul Si Al Treilea E Cu 35 Mai Mic Decat Dublul Celui
Completează Spațiile Punctate:A.Itemi De Completare1. Extrage Din Text Două Adjective În Nominativ:2. Transcrie Un Complement Direct Și Un Circumstanțial De Loc
Nu Înțeleg Ce Trebuie Să Fac . Vă Rog Ajutațimă!