RO Study
👤
AnaMariaCiocartau
AnaMariaCiocartau
01-12-2015
Matematică
a fost răspuns
/ inseamna diferenta
Răspuns :
Esteradaria99
Esteradaria99
01-12-2015
nu : "/" inseamna impartire
sper ca te-am ajutat
succes
Answer Link
AndreeaDeutza05
AndreeaDeutza05
01-12-2015
/ \ sau - inseamna diferenta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinați Probabilitatea Ca, Alegând Un Număr Din Mulțimea Numerelor Naturale De Trei Cifre, acesta Să Aibă Suma Cifrelor Divizibilă Cu 9.
Un Muzeu A Fost Vizitat Într-o Lună De 1683 De Femei, Bărbați Cu 394 Mai Puțini, Iar Copii Au Fost De 3 Ori Mai Mulți Decât Bărbați. Câte Persoane Au Vizitat M
Acest Exercițiu. Vă Mulțumesc Pentru Ajutor!
Un Amestec Echimolecular De Metanol Şi Etanol Cu Masa De 23,4g Este Supus Combustiei. Determinaţi Compoziţia Procentuală Masică A Amestecului Rezultat. A. 50%
Un Muzeu A Fost Vizitat Într-o Lună De 1683 De Femei, Bărbați Cu 394 Mai Puțini, Iar Copii Au Fost De 3 Ori Mai Mulți Decât Bărbați. Câte Persoane Au Vizitat M
Citiți Enunțurile Și Rezolvați Cerințele Determinați Numerele Naturale X Și Y Astfel Încât Paranteză X + 3 Paranteză Ori Paranteză Y Minus Doi Paranteză Egal 18
Am Nevoie Repede De Ajutor La Ex 1 Și 2!!Am Nevoie Repede De Rezolvare !Dau Coroana Și Puncte .
Patru Muncitori Termina O Lucrare In 12 Ore Si 15 Min . Lucrand In Aceleasi Conditii , Calculați In Cat Timp Ar Termina Lucrarea Trei Muncitori. Va Rog Rapid Da
Determinați Cel Mai Mic Număr Natural Diferit De Zero Și Cel Mai Mare Număr Natural Care Împărțite La 2006 Dau Câtul Mai Mic Decât Restul
Repede Vă Rog?? Dau Coroană